Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldonnkaaa

Ludzie ktorzy decyduja sie na malzenstwo ponizej 25 roku zycia sa smieszni

Polecane posty

Gość aldonnkaaa

A szczegolnie laski, ktore chca zaprowadzic faceta przed oltarz. Wyobrazcie sobie faceta lat 22 zeniacego sie:) Taki to jeszcze nawet sobie nie uzyl:) Nie dziwne potem ze majac 35 lat ma juz dosc zony i rozglada sie za innymi lskami. Najlepszy wiek dla faceta to kolo 30 ( tak 27-30) , dla babki po 25 roku zycia. Ponizej to jest smieszne:P

Gość emy
masz racje przed slubem powinien sie kazdy zastanowic czy warto znam takie pary np moja ciocia ma30 a jej fagas 23 po 2 latach zmienil sie w zupelnie innego faceta zdradza klamie i mysli ze jest oki

Gość tak sobie a muzom...
aha, czyli dajesz mi gwarancje, ze jak poslubie faceta lat 27-30, to nie bedzie zdradzal? :D:D:D

a czy małżeństwo od razu musi oznaczać dzieci i pranie sprzątanie itp? Kto zgadza sie z autorką pewnie myśli ze małżeństwo to załozenie facetowi pasa cnoty (czyli wiezienie), a nie scementowanie uczuć i związku... Z uczuć wypływa wierność, nie z tego czy ktoś zaliczał w młodości babki każdej nocy...

Gość wcale
wiernośc wynika z uczuc i moralności bez względu na wiek można byc pozbawionym i jednego i drugiego

Gość ahaha haha
łaaał, założycielko, ale jesteś mądra:D Naprawdę, genialne odkrycie:D:D:D

Gość mimiczka_d
ja sie zgadzam z autorką

Gość ahaha haha
hmmm...mój mąż w dniu ślubu miał 29, a ja 23...czyli nie kwalifikujemy się...:(??? 😭

Gość autorko popieram

Gość niestety ale autorka ma racje
wiekszosc osob przed 25 rokiem zycia jest jeszcze niedojrzalych i nie zadje sobie sprawy co ze slubu i zakladania rodziny wynika. moze jesli ktos mieszkal ze soba przed slubem jest latwiej, ale sama znam laski, ktore o niczym innym nie marza poza zareczynami i slubem...przeciez to dziwne zeby marzyc tylko o tym, a gdy to osiagnam to sie im nudzi, bo maja co chcialy...pozniej zaczyna sie kombinowanie jak to jest sie przespac z innym..

Gość ale ubaww
Mam 23 lata i dziecko z ukochanymm... Ślubu nie mamy .. czy mam sie czuc usprawiedliwiona :D:D:D :P:P:P:P:P