Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna...

KTO SIĘ ZNA CHOĆ TROCHĘ NA KOMPUTERACH, ALE NEI TECHNICZNIE?

Polecane posty

Chcę zainstalować encyklopedię człowieka. To jest dość stara płytka i na Windows 95 działała super, a teraz na XP wyskakuje mi, że się zainstalowała pomyślnie, ale jednak otworzyć się niechce, bo jakiś \"sterownik dekompresji dźwięku [1028] nie został poprawnie zainstalowany\" :o Co to jest i jak rozwiązać problem.

Jak by się miało oryginalną to by się przeczytało :o A poza tym, potrzebne są minimalne wymagania sprzętowe. A jeszcze poza tym, mówię chyba, że się instaluje ale potem nie otwiera się tylko ten komunikat wyskakuje. Może na temat mi ktoś odpowie? :o

u765 albo ktoś inny kto się zna. W tym linku znalazłam taką informację: \"Należy zamienić plik \"msadp32.acm\" znajdujący się w katalogu C:WINDOWSsystem32 plikiem udostępnionym poniżej i następnie uruchomić ponownie komputer. W przypadku jeśli pliku \"msadp32.acm\" dotychczas nie było w katalogu C:WINDOWSsystem32 należy przekopiować go w to miejsce. (.acm jest to sterownik Audio Compression Manager i część programów może działać nieprawidłowo. Z tego powodu zaleca się pozostawienie kopii starego pliku w innym katalogu.)\" ed2k://|file|Latka.do.encyklopedii.Optimus.Pascal..(emule.cmsek.pl).rar|7504|5C799E05EF99E9C0835346B89846E1E5|/ I wszystko fajnie, znalazłam ten plik, ale jak go teraz zamienić:o Jestem totalną ciemnotą jeśli chodzi o takie rzeczy. Widzę, że tam komuś pomogło:), więc może i u mnie się uda, ale trzeba to zamienić:o

Najpierw to sciagnij, potem rozpakuj...a w srodku zapewne jest jakas instrukcja dla ignorantow komputerowych ;).

Rozpakować to ja tylko prezenty umiem. Bardzo śmieszni jesteście bo się znacie - a ja w ogóle nie wiem co się do mnie mówi:o Proszę po prostu jak do debila:)

Gość u765
a sciagnelas ten plik?

Gość u765
tak :P pewnie nie masz emula?

pewnie nie mam:) Ale wiesz co? Teraz już mi nie wyskakuje ten komunikat o dźwięku, tylko mi się komp wyłącza:o Tak samo jest na grach. Pewnie kodeki...? :o Da się to jakoś szybko i prosto zrobić? :)

Gość u765
jak to komp sie wylacza? Bez zadnego komunikatu?

Gość u765
masz Windows XP?

Gość u765
a sprobuj zmienic nazwe pliku msadp32.acm, zresetuj system i sprawdz, czy program sie odpala

Gość u765
dodaj na koncu .bac

Zamiast acm? czy po acm dać kropkę i bac? Sama już się denerwuję swoją głupotą komputerową dlatego dzięki za cierpliwość i odpowiedz jeszcze na to pytanie:)

Gość u765
po, czyli powinno byc msadp32.acm.bac

Wróciłam do punktu wyjścia bo znowu pojawiła się informacja o sterowniku dekompresji dźwięku, że źle zainstalowany. W dupie już to mam:P

Gość u765
poczekaj, sciagne Ci ten plik...