Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JozekPPalka

Jak zaczac rozmowe na ten temat

Polecane posty

Gość JozekPPalka

Hej Podoba mi sie pewna dziewczyna, czesto ze soba rozmawiamy na gg, czasami idziemy sie przejsc, swietnie nam sie gada, są caluski w policzek, z reszta sama mi powiedziala ze bardzo mnie polubila...Problem w tym ze nie mialem nigdy nikogo i nie wiem jak zaczac rozmowe o byciu razem... macie jakies wskazowki dla mnie?;)

Gość Mysle ze...
to wyjdzie naturalnie, umow sie z nia do kina, na piwo i z czasem bedziecie razem... Mozesz tez powiedziec, ze podoba Ci sie, przyjemnie spedzasz z nia czas i ze fajna bylaby z was para czy cos takiego... Szczerze mowiac u mnie nie bylo jakiegos sztywnego momentu, poprostu widywalismy sie coraz czesciej i tak zostalo...;-)

Gość boli mnie bardzo
prolem w tym ze ona moze traktowac cie jako kolege a nie potencjalnego chlopaka do pary. Zastanow sie 10 razy zanim podejmiesz jakis krok w mowieniu jej o tym ze ci sie podoba bo mozesz popsuc przyjazn, wiec poprostu poczekaj ... mozesz tez sprobowac ją pocalowac jak oboje bedziecie po drinku i wtedy w razie czego wszystko bedzie mozna na to zwalic :) Zna sie zycie... :P