Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona dziewczyna

Taniec- moje życie. Czy nie jest za późno? Pomóżcie proszę.

Polecane posty

Cześć wszystkim. Mam 18 lat i kocham taniec. Tego co czuję podczas tańca nie da się opisać, przezywam to całym ciałem, całą sobą. Ta chęć tanca drzemała we mnie od małego ale nie było mozliwości nauki, a może trochę sie bałam opini rodziny i znajomych. Teraz natomiast kazdy uważa, że jest za późno, że to śmieszne. Nie wiem co robić. Proszę o radę, piszcie swoje opinię, to dla mnie ważne co inni o tym myślą

Gość czuje cos
ja tez dochodze do wniosku, ze w tancu nie jestem niesmiala, ze porafie wyrazic siebie-aka jaka jestem naprawde.energiczna itp. a czesto w zyciu trudno mi to pokazac ale tanca sie nie boje. mam 19 lat i tez czuje, ze juz za pozno. chcialabym sprawdzic sie w jakism tancu, zapisac sie na kurs ale nie widze zadnych ofert:(

czuje coś- w tym problem, że to nie ja uważam, ze jest za późno ale moi bliscy.To jest tak, że oni "wybijaja mi to z głowy". A ty tańczyłas juz kiedyś czy odkryłaś to niedawno? Znam osoby które zaczynały w moim wieku i cięzką pracą stały się uznane w srodowisku tanecznym. Bezimienna- nie wiem jak ty tańczysz, wydaje mi się , że to twoje hobby i nie wiążesz z tym swojej przyszłości zawodowej prawda? A ja chcę tanczyć, kocham to ale wątpliwosci nie dają mi spokoju.

nie jest za późno...jeśli zaczniesz się intensywnie uczyć tańca to spokojnie :) zależy jakiego tąńca się chcesz uczyć...ja tańczę popping locking,hip hop, i ogólnie tego typu

ja w sumie zaczynałam od ściąganych w necie filmików tańca brzucha...bo nikt w szkole nie umiał ruszać biodrami tak jak ja :D

Ciii a ile masz lat? Kiedy zaczynałaś?

Ciii a ile masz lat? Od kiedy tańczysz? Mnie interesuje JFH.

Gość kotka199999
Hej! Jestem niestyt w tej samej sytuacji co Ty...bardzo aldnie tancze tzn. wsyzty tak mowie...gdy tancze wile osob mnie obserwuje i chwail...jednak boje sie ze moja przygoda z tancem skonczy sie na tym ze bede tylko tanczyla na dyskotece cyz zabawie;/

coś widzę, że topik zamiera;(( piszcie ludzie o swoich przezyciach z tańcem, radościach i smutkach, dzielcie się tym z innymi, niech to będzie topik o tańcu;))

Gość llllllllsadjcdbs
podtrzymuję topik;))

w tym wieku na turnieje itp nie masz co liczyć, ale na naukę tańca nigdy nie jest za późno. a jaki taniec kręci Cie najbardziej? ja trenowalam taniec brzucha, ale teraz szkołę zamknęli- za mało chętnych, więc cwicze amatorsko :O ale w kwietniu albo w maju będzie turniej tanca brzucha u mnie w mieście więc moja była trenerka chce znów zacząc przygotowywać nas do zawodow :P ale nie wiem czy chce wystąpic :D

Gość hm........................
Cii teraz szuka w necie tego, o czym sciemnia zeby nie wyjsc na idiotke:D

Gość hm........................
no i nie znalazla :(:(:(

Gość fndlbvdsfjbgv
up

Gość gość
To jeszcze nic, ja żałuję, że mając 18 lat, na rozpoczęcie nauki tańca się nie zdecydowałam. Teraz mam 24 i zupełnie tego nie widzę, do tego jestem wysoka i nierozciągnięta. Ciało, wiadomo, też już nie to - a na wszystkich kursach w mieście średnia wieku to właśnie 18, czuję się bardzo niekomfortowo tańcząc z młodszymi osobami. Chyba muszę poczekać, aż dożyję 50 i zapisze się do klubu seniora.

Gość Zielonooka90
Ja uważam, że nigdy nie jest za późno żeby zapisać się na kurs. A co jeśli masz wrodzony talent? Skoro kochasz taniec to dodam, że może warto wybrać się na http://boxality.com , może stanowić dla ciebie pewną inspiracje. Ja chętnie też wybrałabym się, ale niestety wracam akurat zagranicę. Zerknij i daj mi znać- może Ci się spodoba, reżyserem jest sam Agustin Egurrola.

Gość gość
ja ostatnio odkryłam, że taniec jest moją pasją. Początkowo zapisałam sie na kurs z myślą o tym, ze sobie nie wiem...zeszczupleję, popracuję nad kondycją. Okazało się jednak szybko, ze to cos więcej. Jak człowiek odda się emocji, to naprawdę może zrobić sie z tego miłość do końca życia. Tu świetnie ją przekazują https://apt.lublin.pl/

Gość Carycka
Lepiej pozno niz pozniej. Trzymam kciuki

Gość Nauka Tańca Trójmiasto
Nigdy nie jest za późno na nową pasję czy też hobby. Taniec to wyjątkowe zajęcie, które można pokochać, bo pozwala uwolnić emocje. Ja odkąd zapisałam się na kurs do http://sosalsa.pl/ naprawdę jestem o wiele spokojniejsza. Wspaniałe zajęcie dla zestresowanych.