Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2gether

po cholere tyle tych rosmannów??powiedzcie mi???

Polecane posty

Gość 2gether

i was w miastach też tyle rozmnożyło sie ostanio rossmanów - te niemieckie drogerie zabieraja interes polskim a pozatym mam wrazenie ze jest ich za duzo , jak che coś kupić z wyzszej półki to ide do perfumerii a jak jakieś podstawowe kosmetyki pielegnacyjne to hipermarek daje rade

Gość to zacznij walczyć
z frycami. Wysmaruj im kolocem witrynę w nocy

Gość 2gether
bujaj wory , ostanio w moim miesci powstał 3 rosmann na tej smaej ulicy w sródmiwesciu !!!! to jest niezdrowa konkurencja , ide dziś sobie po są siednim blokowisku a tu co po sklepie meblowym nastepny rossmann - nie licze kilku innych które sa w miescie , to doprowadzi do braku konkurencji na rynku a to niezdrowa sytuacja

Gość Eastenders
Ja nienawidze hipermarketów. Jak mam tam jechać to chora jestem. W życiu bym nie pojechała zreszta tam po kosmetyk który w tej chwili np mi sie skonczyl, a tak mam Rossmanna i jest super! PO drodze do domu, wchodze, kupuje co chce i wychodze. A czy to bedzie 2 zł drożej to mnie to nie interesuje. Dla mnie to fajne sklepy i je lubię. Nie lubię za to Drogerii Natury w których jest mało promocji. Dobre sa tez super - pharm. Szkoda, ze dla konkurencji nie ma jeszcze np. Schleckera - uwielbiam ten sklep :p

Gość zgadzam sie z eastenders