amelusia 0 Napisano Listopad 29, 2007 Witam serdecznie. Jestem po badaniu histeroskopia wczoraj tj 28.11.2007 Musze stwierdzić, że nie bolało pomimo że nie miałam znieczulenia. W wyniku wszystko ok. Ale chciałam was zapytac o dwie rzeczy? 1. Był to mój 10 dc mam dwa pęcherzyki 1)18 mm 2) 15 mm, endometrium 8,1. Cykle mam 28 dni- ale ten akurat trwał 27. Od 3 dc zazywałam 0,5 tabletki clostilebyt. A jeszcze w zeszłym cyklu który trwał właśnie 27 dni zazywałam duphaston- ze względu na niski progesteron. Jaka jest szansa że teraz się uda przy takich pęcherzykach i endo? W poprzednim cyklu jak byłam na usg to miałam w 10 dc pęcherzyk 17 mm a cieniutkie endometrium. Natomiast w 17 dc zeszłego cyklu jak byłam na usg to owulacja była natomiast eno w 17 dc wynosiło 7 mm. Jak to jest z komórką jajową, że może być np niedojrzała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Listopad 29, 2007 odpowiedzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach