Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama 26

Język niemowląt - kto przeczytał i poleca?

Polecane posty

Gość młoda mama 26

Znacie tę książkę? Warto czytać? Slyszalam, że warto, więc cofam pytanie. Pytam w takim razie co w niej mozna znaleźć i dlaczego jest taka popularna; dlaczego taka dobra?

Gość th method
książka jest ekstra, pzredstawia metody zajmowania się, wychowania dziecka od pierwszych chwil po porodzie, zawiera mnóstwo porad i odpowiedzi na problemy związane z pzrewijakniem, zasypianiem, karmieneim noworodków, doskonale podejsćie zdroworozsądkowe do wychowania dziecka:) miło się czyta.. i wogóle polecam

I ja przeczytalam juz prawie calą i wlasnie mialam topik na ten temat zakldać. Warto przeczytac chocby po to by nabrać dystansu do powodów swoich zmartwień :)

Gość lilastars
przeczytałam-wole swoja intuicje

ja podobnie jak lilastars przeczytalam i bardzo mi sie podobalo ale nie korzystam. Wiele rzeczy jest jak dla mnie za trudnych do osiagniecie bo to samo mozna zrobic duzo latwiejszym sposobem. Mysle ze ta ksiazka zawiera fajne podpowiedzi ale trzeba z niej korzystac z umiarem a nie brac wszystkiego doslownie... Skorpionka i do jakiej kategori zaliczasz swoje dziecko ??:)