Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewniejsza siebie

Panowie mówcie swoim kobietom komplementy!!!

Polecane posty

Gość pewniejsza siebie

Moj ex nie mowil mi nic, od wielkiedo dzwonu burknal cos ze fajna mam sukienke,albo cos tam.efekt? przestalam sie starac,zaniedbalam sie,jesli sie malowalam albo ladnie ubieralam to tylko dla siebie. Moj obecny facet prawi mi male komplementy jak tylko mam cos nowego, ladna kurteczka albo fajne spodnie, albo ladnie wygladasz w tym makijazu,albo po prostu mowi moja dziewczyna dzisiaj slicznie wyglada. to dodaje skrzydel naprawde,staram sie dbac o siebie,czesto malowac,nosic odwazniejsze rzeczy (np.nigdy wczesniej nie zalozylabym krotkiej kurteczki)kupilam buty na malym obcasie i zaczynam w nich chodzic.wszystko to zauwaza on i komentuje (pozytywnie oczywiscie :). To sprawia ze ja staram sie byc ladna, dobrze ubrana i zadbana dla niego,a przede wszystkim pewniejsza siebie. Taki jest moj efekt koncowy Panowie, zatem prawcie swoim kobietom komplementy kiedy mozecie a napewno poczuja sie one znacznie lepiej. [cześć]

Gość Rębajło
ja mówię kiedy mnie nosi żeby się rąbać

Gość hahahahha jeblam
Te Rebajlo,wez jej tez tak od serca z raz powiedz :D

Gość Rębajło
bez interesu nie ma nic

Gość hahaha Rebajlo
to zwiazek dla ciebie tez interes?:D

Gość mojkawalekpodlogi
Pewniejsza siebie,w tym co piszesz jest duzo racji... Mamy szczescie,ze trafilysmy na takich facetow :) Komplement typu "jestes sliczna" naprawde dodaje pewnosci siebie i poprawia humor :) Pozdrawiam x