Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myśleć

CO MI MOŻE DOLEGAĆ?

Polecane posty

Gość co o tym myśleć

Od pewnego czasu zauwazylam pewne dziwne objawy tzn. b.często oddaje mocz, jestem strasznie wyczulona na zapachy- albo cos mnie mocno kręci albo po prostu mam odruch wymiotny - nawet na cos co zwykle lubie. Do tego rano nie moge juz jak zawsze zjesc 2 kawałkow chleba bo mi niedobrze i mnie odpycha, ostatnio pije tylko jogurt. Dodam, że biore tabletki syndi 35. Raz zapomnialam tabletki ponad dobe, ominelam tą tabletke i zrobilam przerwe na miesiaczke, ale kochamy sie z moim facetem mniej wiecej raz na tydzien i on we mnie nie konczy wiec wykluczam ciąże. Co mi moze dolegac?

Gość ale objawy masz ciązowe
albo nerwicowe, albo z powodu tabletek...

Gość co o tym myśleć
Tabletki biore jakies 5 miesiecy i są to jedyne (a 3 wypróbowalam) ktore mi służą...

Gość zrób sobie
test ciążowy

Gość co o tym myśleć
Nerwicowe? Mozesz napisac cos wiecej?

Gość a podniose

Gość Dianka33
objawy ciążowe skoro raz pomienełaś tabletkę to rób chybcikiem test bo jeszcze biorąc tabsy zaszkodzisz dziecku

Gość co o tym myśleć
Dziewczyny nie straszcie mnie.... ja kolejne opakowanie juz biore po tej zapomnianej tabletce wiec minely od tego czasu jakies 3tygodnie,... A co by sie stalo jakbym była (choc nie biore tego pod uwage) i brala nadal tabletki? Boje sie :( Pisal ktos o objawach nerwicowych....? Ja nie moge byc w ciąży... przeciez nie konczy we mnie, nie kochamy sie często i biore syndi...

Gość jjjjjjj
no i co ze nie konczy w tobie??ile ty masz lat ze nie wiesz ze w plynie ejakulacyjnym tez moga byc plemniki?

Gość taka.jednaa
zrob ten test! przeciez biorac tabletki mozesz naprawde zaszkodzic dziecku.. idz do apteki i nie pisz na forum ze nie mozesz byc, bo mozesz!

Gość ciąża jak nic

Gość co o tym myslec
Zrobilam test i nie jestem :)

Gość Może masz pasożyty
Oto lista symptomów dorosłego: anemia, astma, nie trzymanie moczu, wzdęcia, chroniczne zmęczenie, Choroba Crohna-Leśniewskiego, depresja, problemy z trawieniem, dłubanie w nosie, przepełnienie brzucha, zgrzytanie zębami, bóle głowy, głodny cały czas, zakłócenia immunologiczne , zwolnione myślenie, podrażnione jelita, obstrukcje, swędzenie skory, anusa etc, bóle mięśniowe, stawowe, ból w dolnej części pleców, nerwowość, niespokojny sen, bezdech, bóle dziąseł, utrata apetytu, uczucie zatrucia, wymioty.

Gość ile objawow oooooo