Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkazozz

troche sie boje, ale nie widze...

Polecane posty

Gość emilkazozz

troche sie boje, ale nie widze juz innego wyjscia. mama 175 cm i waze 95 kg. próbowałam wielu rzeczy, tabletki (chrom, bioslim itp.), pozniej miałam balona. działał niezle, schudałm przez poł roku 15 kg. ale okropnie sie po nim czułam.gdy mi go wyjeli waga wróciła do normy (niesamowicie szybko nastapił efekt Jo-jo). Teraz ktos polecił mi zelixe. biore 5 dzien. Czuje ze jestem troche bardziej nerwowa, wczoraj budziłam sie w nocy dosć czesto. Ale ubyło mi 1,5 kg. Mozliwe dlatego, ze po Zelixie w ogole nie chce mi sie jeść. jem ranokanapke lub dwie przed połknięciem tabletki. a pozniej jakis owoc (raczej z ochoty niz glodu) i strasznie chce mi sie pić. Czuje sie jakby byla non stop na wielkim kacu. Chce sie dowiedziec, czy orpocz opisywanych tu wielu skutków ubocznych ma ona jakies zalety, i Czy naprawde moze być az tak niebezpieczna, skoro przepisuje ja lekarz?

Gość powiedz mi co jest powodem
Twojej nadwagi?

Gość MarryJane
powodem jest jedzenie, jem duzo , wszystikiego! nawet gdy nie jestem głodna. Po prostu patrzena cos i mam ochote, nie tyle mój brzuch co moja głowa

Gość gde
to nie jedz.Co za problem ?