Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Makijaja

Ludzie bez serca - szok!!!

Polecane posty

dziwni jesteście skupiacie sie na fakcie umieszczenia tego filmu na youtube a nie na fakcie ze to się odbywa w realu

Gość sosnowa igielka
2 sekundy wystarczy...to moj slaby punkt-nie znosze krzywdy dzieci i zwierzat

Gość PRAWDAAAAAAAAAAAAAAAAAA
po co do usuniecia. to jest filmik z PETY organizacji pomagajacej zwierzetom, film ktory pokazuje jak traktowane sa zwierzeta, a nie wyglupy gimnazjalistow kopiacego psa (to by sie nadawalo do usuniecia). na youtube znalezc mozna takze filmy z rzezni-kazdy placze jak tak mozna a co kurwa jecie na obiad? wlasnie te biedne zwierzeta wiec nie pierdolcie hipokryci!!!!!!!!!! w czym pies jest lepszy od swini czy krowy? tam jedza psy. u nas inne zwierzta. kaze cierpia tak samo!!!!!!

*kazde

jestescie tacy wrazliwi to przestancie jesc mieso, przestancie obuerac sie w skorzane rzeczy, przestancie kupowac kosmetyki testowane na zwierzetach. alternatywy sa do wszystkiego, tylko wy jestescie zbyt leniwi zeby to zmienic

Gość dsg
to i tak maly problem obejrzyjscie sobie filmiki zwierzeta ktore NA ŻYWCA obdzierane są ze skury tylko żeby jakaś głupiutka afirynda mogła sobie je ponosic 2 razy na sobie . albo testowanie zwierzą by ktos mógl sobie nałożyc krem na buźke i myslał , ze jest piekniejszy ...to takie przykre nie wspomne o zwierzetach które są przewożone w okropnych warunkach ..albo z cyrku by dzieci mogly sobie p[ośmiać..to takie bez sensu ..ludziew moga zyc bez kremów, bez tanczących słoni, bez prawdziwego futra, bez misa a te niczego winna malenstwa tak cierpia i nawet nie wiedza przez jaka glupote :(

tez nie bardzo to rozumiem tzn,. nie bede zagłąbiać sie w tu w cały ten proces, czy on ma sens czy nie ale nie rozumiem po co oni zucają tymi klatkami i kopia je niczym nieuzasadniona ta agresja

teraz płaczecie, a dziennie przyczyniacie sie do śmierci milionów zwierzat... tak to jest z wami, byle sie zszokować, wzruszyć, polamentowac na forum a potem dalej sie rpzyczyniać do śmierci ...

to były koty i psy nie wiem czy ktoś przy zdrowych zmysłach nosiłby futro z psa no moze jakas lokalna gwiazda w kambodży

Haris Pilton a to jakaś różnica czy ktoś nosi futro z norek czy z psa?? bo jak dla mnie to i jedno i drugie świedczy o bezmyślnosci...

hm...kazdy skazany jest na smierc...taki jest rachunek za zycie,a to zycie polega min na tym,ze jemy mieso.Jezeli ktos nie je to tez dobrze,ale stanowi mniejszosc.W naszej kulturze nie zjada sie psow-pies to przyjaciel.Udowodniono,ze pies posiada inteligencje malego dziecka.Pies potrafi kochac bezwarunkowo i na koniec maxyma Wisniewskiego \'\'Panie ,pomoz mi byc takim czlowiekiem,za jakiego bierze mnie moj pies...\'\'

tak jak pisalam.. hipokryci. piesek biedny, ale swinka juz nie. piesek jest do kochania, a swinka do jedzenia. no niestety. moze za x lat wszytsko sie zmieni, chociaz w to watpie. dobrze, ze chociaz swiadomosc jest coraz wieksza i niektorzy ludzie ida w kierunku dobra

chyba tylko taka różnica, ze futra z norek sa popularne a nie słyszałam jeszcze o tym, zeby ktos zrobił super dil produkując futra z psa ;)

p.s. skórę z szyszyli zdziera się inaczej propaganda Pety bazując na odosobnionych przypadkach robi wam wodę z mózgu z zesztą co za różnica....poużalacie się, ale i tak nic z tym nie zrobicie jak chcecie to wpłaćcie coś na konto Pety, zaraz wam wygooglam numer konta

no własnie strasznie dużo to hipokryzji...ludzie są jednak strasznie płytcy...mięsko z świński jest dobre i nikogo nie obchodzi to że większosc tych biednych zwierzat jest żywcem wrzucana do wrzątku.

polihymnia jestes vege/vegan?:)

mnie obchodzi widzialam,plakalam...czy to oznacza,ze nie jecie miesa?

często ludzie róznicują to w ten sposób: świnia lub krowa sa chodowane na mieso a zwierzeta futekrowe giną dla kaprysu a ja myslę, że zwierzetom motywy sa obojętne i tak w piach i tak w piach

jestem wegetarianką;) i od lat walcze o prawa dla zwierząt... gdy widze ze ktoś bije lub krzywdzi zwierze nawet w centrum dużego miasta jestem w stanie do niego podejśc i zrobić mu ogromną awanture.

sa jeszcze kurczaki ,indyki i gesi napychane dodziobowo,ponad ich mozliwosci,ale dobrze po tym watroba puchnie,a wiedomo,ze to tez rarytas

i bardzo dobrze jak macie ideały to walczcie o nie zamiast klekotac na kafe ja nie mam ideałów to sobie tu zostanę :p

ja jestem weganka od 10 lat, moj narzeczony takze i oboje uwazamy ze to najlepsza decyzja naszego zycia

haris warto miec jakies idealy ;) a jak twoj biedny podreczny piesek noszony w torebce? ;)

ja jestem normalnym czlowiekiem...hm,mam sie spowiadac,ze wcinam mieso.Raczej nierealne,bo jestem niewierzaca...wole nie ogladac ja zwierzaki ida na rzez i w tym moja cala hipokryzja...

Cikkiki :O:O Haris wiem wiem ;)

Cikiki zolty serek zawiera najczesciej podpuszczke z zoladkow cielecych wiec takze jesz