Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Makijaja

Ludzie bez serca - szok!!!

Polecane posty

no zdaje sobie,bo to ludzka rzecz.Co sobie myslicie,czym sie zywil czlowiek pierwotny?Tylko prosze mi tu nie wyjezdzac o pechowym jabluszku.Dzisiaj zarcia na full,a wszystko fajnie przetworzone...nawet ten zolty serek nie jest taki niewinny...a kremiki sie tez uzywa.Kochani, nie da sie tego obejsc

nie ogladnelam filmu bo nie chce widziec bestialstwa, ale uwazam, ze to nie do konca to samo: czlowiek jest miesozerny, wiem, ze zaraz wegetarianie zaczna mi wmawiac, ze kotlet z soi jest rownie pozywny itd; ja uwazam, ze nie jedzac miesa nie jestesmy w stanie dostarczyc organizmowi wystarczajacej ilosci wszystkich potrzebnych skladnikow; przykro mi, ze swinia jest zabijana abym ja zjadla, nie chcialabym tego widziec i jesli juz trzeba to robic to na pewno nie na zywca wrzucac do wrzatku ani nic podobnego, moze \"humanitarne zabijanie\" brzmi jak hipokryzja, ale na pewno mozna zrobic to mniej brutalnie niz bestialsko maltretowac zwierze; psy i koty jednak w wiekszosci kultur nie sa jedzone i dlatego chore jest dla mnie mordowanie tych zwierzat; sama mam kota i pomagam dokarmiac je i w glowie mi sie nie miesci, ze mozna tak krzywdzic zwierzeta

Toż to popierdolone chuje!!!! Zajebac takich jebusów!!!!! kurwa, ale sie wkurwiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡😡😡😡😡😡😡😡

Gość z tobą bejbe podobnie jak z
tymi z filmu też nie chciałabym mieć nic wspólnego ! Słuchać też bym cie nie chciała

racjonalistka ty chyba żyjesz w jakimś dziwnym świecie.... pokaz mi jeden zakład, ktry zabija humanitarnie zwierzęta?? Pewnie tak sie robi ale jak ma przyjechać kontrola... myslisz że Ci ludzie zastanawiają sie nad tym czy robią to humanitarnie?? Im więcej ubiją tym będa mieli kasy... a to że taki koń czy krowa lezy pół godziny z prętem w głowie i sie męczy ich nie interesuje... to fakt że ludzie potrzebują mięsa ale to że ja go nie jest jest tylko i wyłącznie moją decyzją;) pozatym dziwi mnie że osoba, która podpisuje sie jako racjonalista pisze że kotki w naszej kulturze są fajne i mordowanie jest ich be a inne zwierze, które stoi o wiele wyżej w naszczeblu rozwojowym niż kot (czyli świnia) może być mordowana bo jest smaczna...

Gość haha nie moge
haris nosi futra i co z tego? a tutaj udaje ze jej zalezy na losie zwierzat lol!

Najgorsze dla mnie w tym wszystkim jest takie bestialskie traktowanie żywego zwierzęcia!! Bo fakt, że na całym świecie jada się mięso nie znaczy jeszcze, ze trzeba się nad nim znęcać!!! Dlaczego te wredne chinole z tego filmu nie mogą (jeśli już muszą) robić tego humanitarnie??? Po cholerę te zwierzaki tak strasznie cierpią przed śmiercią??? A jeśli chodzi o zgłoszenie filmu, to już to zrobiłam, jednak nie wiem z jakim skutkiem!!! Zresztą, co z tego, że film zostanie usunięty, skoro problem męczenia zwierząt pozostanie.....:O.

Zabijanie dla pokarmu jest w naturze jak najbardziej naturalne.Ale tylko człowiek wyspecjalizował się (mimo tego iz chełpi sie swoim rozumem) w takim bestialstwie.

:O znowu jakis moron bez umiejętności czytania: 1. gdzie przeczytałes, ze nosze futra? produkuje to i owszem, ale czy noszę.....zonk 2. udaję ze mi zalezy na losie zwierząt???? no to przeczytaj ten topic jeszcze raz od poczatku, moze załapiesz sens moich wypowiedzi ale przy zaprezentowanym własnie poziomie IQ....szczerze wątpię... :p