Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alle_gro_wiczka

mam pytanie odnosnie komentarzy

Polecane posty

Gość alle_gro_wiczka

chce wystawic negatyw i dokladnie opisac cala sytuacje ale mam tylko 250 znaków i sie nie mieszcze,zastanwiam sie jak oni napisali takie długie komentarze, mozna to jakos powiekszyc tzn ilosc wpisywanych znaków? http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1488906&p=1&p=2 prosze o odp

Gość policz sobie znaki
nie ma wiecej niz 250

Gość odnośnie DO

Gość alle_gro_wiczka
nie mam zamiaru liczyć ,ale dla przykładu skopiowalam jeden komentarz o ten: Dostałem od tej allegowiczki komentarz negatywny poniewż nie dałem się naciągnąć na 830 zł wpłacając z góry za wylicytowaną aukcję "motorolla v300". Przyczyna była prosta dostałem maila od innej allegrowiczki że w/w osoba nie wysłała wylicytowanego towaru mimo zapewnień że wysłała, potem zobaczyłem już dwa negatywy wystawione przez innych allegrowiczów więc zaproponowałem opłacenie kosztów przesłania i przesyłkę za pobraniem aby móc sprawdzić czy nie dostaje jakiegoś wałka zamiast telefonu (miałem już taki przypadek na allegro) stąd moje obawy. Moja propozycja została zaakceptowana po czym........dostaje negatywa. Uważam więc tranzakcję za nie byłą i przestrzegam przed kontaktami z tą osobą. To naciągaczka. P R Z E S T R Z E G A M !!!! Dobrze że nie dałem się naciągnąć jak inni........... i probowalam go wkleić w miejsce komentarza to wpisalo mi sie tylko do tego momentu Dostałem od tej allegowiczki komentarz negatywny poniewż nie dałem się naciągnąć na 830 zł wpłacając z góry za wylicytowaną aukcję "motorolla v300". Przyczyna była prosta dostałem maila od innej allegrowiczki że w/w osoba nie wysłał No to chyba widać roznice,na oko widać ze jest wiecej niz 250znakow, pytanie tylko jak wpisac tak dlugi komentarz? Kto wieeee???????????

Gość nie da się
pisz skrótami

Gość kupiłaś
cośod takiego sprzedawcy??

Gość nie martw sie
ten negatyw co dostalas to sluszny jest ;) Najpierw sie sprzedawce sprawdza, a nie po zakupie. I jezeli w opisie aukcji nie bylo innej formy przesylki to sprzedajacy wcale nie musial Ci isc na reke. Natomiast Ty mialas obowiazek kupic ;)

jak mozna cos kupic od kogos kto ma az tyle negatywnych komentarzy??? powinni juz dawno zawiesic takie konto....

Gość alle_gro_wiczka
o ludzie, ja chce wystawic negatyw kupującemu,ktory w perfidny sposob mnie oszukal i chce dokladnie wszystko opisać,zeby inni wiedzieli na co go stać!A to podałam dla przykladu,to nie jest moje konto i jak widac jest juz dawno zawieszone,wiec o co te krzyki na mnie:O

ale swoją droga ludzie naiwni baba całe mnóstwo negów a oni dalej od niej kupowali nie rozumiem takich ludzi :O

Gość alle_gro_wiczka
no faktycznie głupota z ich strony i wpłacali po 800zł-nie chodzi tu o małe sumy:O