Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asteroida***

czy przejąć inicjatywe zbliżenia?

Polecane posty

Gość Asteroida***

podoba mi się szalenie pewien mężczyzna, ktorego niedawno poznałam i mam wielką ochote sie z nim spotykac,blizej poznac,wychodzic gdzies razem...a moze nawet związac.Problem w tym, ze gdzies głęboko w mojej swiadomosci jest zapisana męska natura zdobywcy i stad moje obawy ze im bardziej to ja bede cokolwiek proponowac tym bardziej on bedzie to odbierał jako narzucanie sie z mojej strony i tym go własnie zniechęce.Jak myslicie? Dodam ze mam odwage powiedziec mu ze mi sie podoba,zaproponowac cos i wogule, wiem nawet ze by sie na to zgodził, ale nie w tym rzezc przeciez.Nie jestem księżniczką ktora trzeba prosic na kolanach zeby cokolwiek zechciała,ale wydaje mi sie ze jesli to mezczyzna nie przejmuje inicjatywy to nic z tego nie będzie...

Gość dobrze ci się wydaje
"ale wydaje mi sie ze jesli to mezczyzna nie przejmuje inicjatywy to nic z tego nie będzie..." no chyba, że jest jakiś wyjątkowo niesmiały... no ale myslę, że nawet taki jakby mu się dziewczyna bardzo podobala to by się odważył...

Gość Asteroida***
no troszke niesmiały jest,albo moze ja tak sobie tłumacze hehe (a do tego mądrali powyżej to powiem tyle ze mam 23 lata )

Gość Asteroida***
mysle ze meżczyzni lubia jak sie kobietka nimi interesuje ale podryw nalezy juz do nich)

Gość dla tego amanta wszystko to
bzdura:o ciec z niego taka jest prawda

Gość Asteroida***
no daje mu niewiele czasu hehe na zadziałanie:) lubie ludzi ktorzy mają wyczucie (sama staram sie tak zyc)

powiem ci jeszcze, że pozory mylą więc raczej na nich nie polegaj. Facet może wydaje ci sie niesmialy ale co tam siedzi w srodku nikt nie wie. ja bym nie ryzykowala. mysle, ze lepiej poszukac sobie kogos, kogo nie trzeba bedzie sie prosic o randke czy spotkanie, bo sam to pierwzy zaproponuje ;)

Gość Asteroida***
za młoda do czego jestem hehe? nie czuje ze mam mózg 16stolatki, i nie kategoryzuje tego jako moj najważniejszy i jedyny problem zyciowy hehe jesli o to chodzi:) Własciewie to probuje sie oderwac od zmagań ekonomicznych w pracy. Po prostu pytam ludzi starszych od siebie jak to widza i tyle.

Gość gfder
mnie czesto kobiety podrywają .NIe lubie tego za bardzo , bo wolalbym sam poderwac , ale jestem niesmialy.

Gość Asteroida***
dobrze ci sie wydaje - ja jestem dosyc atrakcyjną kobietka i czuje ze mu sie podobam,tzn z tego co mowil,i moze chcialabym od razu za duzo a on potrzebuje czasu?

Gość gfder
sam nie podrywam , ale daje kosza wszystkim laskom .NIe nadaje sie do zwiazku.POzostaje mi samotnosc do konca zycia

a może on ma kogoś?

Gość Asteroida***
nie, on jest singlem jak ja, (wiem bo mamy wspólnego znajomego) zycie singla jest cudowne ale czasem brakuje bliskosci, moze jemu sie wydaje ze ja go od razu do ołtarza zaprowadze czy co? niemoglby mnie po prostu na kawe zaprosic?

a może mu dobrze w byciu singlem? ja na twoim miejscu dalabym sobie spokoj. No chyba, że on pierwszy podjąłby inicjatywę, to co innego. Ale skoro on nic nie robi, tylko gada, ze mu sie podobasz (?) no to wiesz.... gadać to sobie można....

Gość Asteroida***
nie no wiesz to są takie rozmowy typu ja proponuje a on sie zgadza (np taki sms: "ale mam ciezki dzien,czy moge sie do Ciebie telepatycznie przytulic"-tu sugestia zeby jednak nie telepatycznie, a on na to "ja bym wolał w na zywo a nie telepatycznie" - i k...wa na tym sie konczy rozmowa, no to niech mnie nie rozkreca a potem nic,kurde tak mi sie podoba ten facet,ale jak taka dupa z niego bedzie to dziekuje:)

Gość Asteroida***
no i nie kaze mu z singlostwa rezygnowac od razu bez przesady

Gość Asteroida***
niech nam tylko da szanse.....:)

no to widzę, że faktycznie dupa z niego za przeproszeniem... mi by się tak bawić z chłopakiem nie chciało, albo wóz albo przewóz, a jak sam nie wie czego chce to do widzenia, szukam sobie innego.

A takie robienie komuś nadziei, niepotrzebne 'nakręcanie' jest wg mnie bardzo niedojrzałe. Niedojrzałym panom, dużym dzieciom dziękujemy :)

\"Asteroida*** za młoda do czego jestem hehe? nie czuje ze mam mózg 16stolatki, i nie kategoryzuje tego jako moj najważniejszy i jedyny problem zyciowy hehe jesli o to chodzi Własciewie to probuje sie oderwac od zmagań ekonomicznych w pracy. Po prostu pytam ludzi starszych od siebie jak to widza i tyle. \" Po prostu nie urodziłaś się w dniacxh w których powiny być urodzone te kandydatki.A one są ok 10 lat starsze:O.

Gość Asteroida***
no i k..wa ile jak tak szukac będe? to mnie mają szukac zgodnie z natura. Kiedys mi kolega powiedział ze mężczyzni sie mnie wstydzą bo laseczka jestm i to ja ich oniesmielam .K...wa co za życie. Nie jestm jakas skryta, ani nikogo nie trzymam na dystans, z kazdym cvzłowiekeim umie nawiązac kontakt,wogule wesolutka jestem, to juz nie wiem co robic,moze ubiore sie w worek po ziemniakach to sie ktos odwazy :) Moze powinnam wprost powiedziec temu Facetowi ze mi sie podoba ale byłabym szczesliwa gdyby to on przejal inicjatywe? W ten sposob postawie wszystko na jedna karte,dobry pomysł?

Gość Asteroida***
Amant - pozdrawiam Cie, "tego kwiata pół świata" :)

Jak trafisz na tego właściwego to nie będzie takich problemów. Po prostu bądź sobą i na siłę nie szukaj. Jesteś jeszcze bardzo młoda, na pewno prędzej czy później kogoś znajdziesz. Cierpliwości!!!

Gość Asteroida***
no ja wiem ze "jak sie nie szuka" to własnie wtedy ktos sie pojawia:) rozumie ze nic na siłe, ale zobacz oboje jestesmy samotni i spragnieni czułosci,miłosci i wogule,no kurde facet mi sie podoba i tyle,ale nie lubie takiego poczucia niepewnosci wiec chyba lepiej dam sobie spokoj.W zasadzie dxzis wieczorem ide na impreze na ktorej on tez bedzie i nawet sie ucieszył ze sie spotkamy,ale huj z tego jak to ma tak wygladac..... A hasło "zostańmy przyjaciółmi" jak sie ktos komus podoba przysparza tylko cierpienia i w zasadfzie jest niemozliwe w realizacji:)

Gość evciak
Asteroida, a ja trzymam za Ciebie kciuki:) Myślę,że nie jesteście już w wieku, w którym trzeba bawić się w podchody... Jak Ci odpisał wtedy, że wolałby się przytulić na żywo, a nie telepatycznie, to mogłaś mu napisać: To co może kawka po pracy? czy coś w tym stylu... Ja w życiu parę razy zaryzykowałam, raz się powiodło, a raz nie, ale żadnego z tych kroków nie żałuję:) Tak więc odpowiadam na pytanie: Tak przejmij ininjatywę:)!!!!!!!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia(nie dziękuj:P) 🌻

Ja tam nie wierzę w astrologię... choć może i coś w tym jest? nie wiem. Ja się tym nie kieruję. "ale zobacz oboje jestesmy samotni i spragnieni czułosci,miłosci i wogule " Skąd wiesz, że on jest tak jak ty spragniony czułości i miłości? to, że jest samotny nic nie znaczy, niektorym tak dobrze ( choć czasem ciężko to zrozumieć nam kobietom.... ).

Gość Asteroida***
evciak - jestes kochana za te słowa otuchy:) no zobacze jak to na tej imprezie wyjdzie dzisiaj hehe, kurde tylko musze zadziałac zanim on sie upije, bo ja niestety będe szaleć na trzezwo bo atkiem przyjade a na drugi dzien mam zajecia na uczelni od rana.Wyszeptam mu cos namiętnego do ucha na samym początku i jak nie zareaguje to niech spada (chociaz marze zeby zareagował) hehe, no racja ze dorosli jestesmy lae mowie Ci ze nie lubie narzucania sie facetowi i mysle ze oni tez nie lubia,choc jak wspomniałas - nie ma reguły:))