Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOZCIE PROSZE....

kilka pyt. o tabletki-POMOZCIE

Polecane posty

Gość POMOZCIE PROSZE....

Mam kilka pyt. odnosnie tabletek, zaczelam je brac 4dni temu i jestem ciekawa czy: 1. juz od 1tabletki dzialaja w 99% czy raczej nie? 2. czy mozna zmienic p 4dniach godzine brania tabletek? 3. czy 2/1 piwo po zjedzeniu tabletki oslabia jej dzialania, oraz 1/2papierosy dziennie?

wiec jesli tabletki bierzesz regularnie jestes zabezpieczona juz od pierwszej wlasnie tabletki... jesli chodzi o zmiane tabletek to mysle ze mozesz zmienic pore tylko zeby nie bylo roznicy wiecej niz 12 godzin... np jesli bierzesz o godz.21 a chcesz brac o 18 to mozesz zmienic.. a jesli chodzi o picie i palenie... nie mam pojecia bo nie pije i nie pale...:D powodzenia:)

Gość pstryk pstryk
pytanie 1,2- koleżanka z góry ma racje. pytanie 3- nie osłabiają żadnego działania, ani papierosy ani alkohol. chodzi tylko o to żeby do 4 godz po zażyciu jej nie zwrócić wraz z nadmiarem alkoholu. (że az tak sie upiłaś ze zwymiotowałaś)..także 1 czy 2 piwka myślę ze Ci nie zaszkodzą. ja biorę od prawie roku tabletki..wieczorkami często chodzę na piwka i nic mi sie nie przytrafiło :)

Gość POMOZCIE PROSZE....
dziekuje za odp.:-) a wiecie moze czy aspiryna, albo inne leki przeciwgrypowe i na bol gardla oslabiaja dzialanie tabl.?

Gość jola78
nie tego typu leki na grypę nie osłabiają tab. anty. to wynika z ulotki tych leków a dokładniej z ich składu