Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka 30

Bardzo proszę o opinie na temat przedstawionych wózeczków

Polecane posty

Gość mamuśka 30
przypomnienie :))

Gość mamuśka 30
noooo dziewczyny ;) samej trudno mi podjąć decyzję , kilka rad napewno się przyda :)

w skrócie Buzz wady: - stosunkowo wysoka cena - na kafe uznają Cię za nowobogacką wariatke która chce się tylko chwalić kasą - wg przeciwników wygląd taczki lub kosmiczny - waga 12kg - po pół roku zepsuła nam się rączka i przednie kółko, ale kurier przyjechał na koszt producenta, bezproblemowa wymiana części na nowe - ale było więc piszę - spacerówka nie nadaje się dla niskich a pulchnych dzieciaczków (dla takich raczej quinny speedi) - duży po złożeniu - w tej kolekcji 2007 troszke dziwne kolory - odradzam odcień żółty - kuzynka ma ten kolor tylko w zappie i bardzo się brudzi a po czyszczeniu zostają plamki zalety: - bardzo skrętny - dobre amortyzatory - nawet w lesie daliśmy rade - spacerówka dla wsyokich dzieci idealna, - sprężyna gazowa - wózek sam się rozkłada - kolekcja 2007 w odróznieniu od 2006 nie jest błyszcząca a w macie, ale zo to spacerówka jest o wiele bardziej miękka (dodatkowa gąbka) - bardzo szybko schnie - super śpiworek - lekki a trzyma ciepło tyle co moge powiedzieć po 9 msc uzytkowania tego wózka

Gość ppytam
ja uważam że to taczka - molałabym mutsy, tego pierwszego nie znam

ppytam - wiesz że ja początkowo też miałam takie zdanie :) ale jak kupiliśmy 3w1 który ja wybrałam i po pół roku rozleciał się to mój Pan Małżonek zdecydował sam i kupił Buzza - i teraz nie zamieniłabym go na nic innego - żadna 4 kołówka nie jest tak skrętna - bynajmniej dla mnie

Gość mamuśka 30
Piękne dzięki Blondyna.d za wyczerpujące informacje

Gość ppytam
nie przecze że jest funkcjonalny - napisałm tylko że wygląd mi się nie podoba ale to przecież rzecz gustu:)

a patrzylas chicco strokolowca wielofunkcyjny?jest drogi bo okolo2500 ale znajoma zachwalasobie.

Gość ppytam
mi się podoba jane nomad wielofunkcyjny

Gość ppytam
ostanio widziałam babke z tym chico -matko jak to skrzypiało:(

kurcze a moja znajoma jest zadowolona bardzo,mowi ze sa jakies tam drobne mankamenty ale kazdy napewno ma.dlamnie bomba przede wszyskim ze jest gondola ktora mozna ustawic a nie ze dziecko tylko w poziomie i jak nakarmisz i polozysz to od razu wymiot,dwa ten daszek kryje glowe nie jak w innych wozkach no i jest ruchomy ze mozesz przeciw wiatrem dziecko uchronic. a co do skrzypienia jeszcze jedna rzecz zalezy jak kto przechowuje wozek bo jak deszcze leje a wozek stoi to ja sie nie dziwie a z reszta wystarczy nasmarowac ale to uz rola tatusia.