Gość Iilona Napisano Listopad 30, 2007 Macie doświadczenia z myciem włosów glinką - w postaci proszku rozmieszanego z wodą? Chciałabym w ten sposób umyć włosy bo skończył mi się mój naturalny szmpon, a nie chce używać chemicznego. Łatwo to później zmyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iilona Napisano Listopad 30, 2007 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 000000000000000000000 Napisano Grudzień 1, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xaxaxax Napisano Grudzień 1, 2007 do tego nie używa sie zielonej glinki, tylko rassul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iilona Napisano Grudzień 2, 2007 rassul jest zielona no taką mam i jak warto tym myć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xaxaxax Napisano Grudzień 2, 2007 nie no sorry jest ciemno rdzawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iilona Napisano Grudzień 2, 2007 a moja jest zielono brązowa mam z bio futuro właśnie umyłam nią włosy pierwszy raz siedze z recznikiem na głowie zobacze co bedzie jak włosy wyschną mam nadzieje ze nie bedą niedomyte ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paketro Napisano Marzec 19, 2019 Patrzcie tutaj - fryzomania.pl/dapper-dan-mat-clay-glinka-do-meskich-wlosow-100ml.html To przynajmniej jeśli chodzi o bardzo dobrej jakości glinkę do męskich włosów. Wiadomo, że takich kosmetyków jest sporo, ale problem pojawia się wtedy, kiedy zależy nam na jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominiklenos 1 Napisano Wrzesień 22, 2022 Namiary na takie produkty - fryzomania.pl/blog/glinki-do-wlosow-ranking-top10-najlepszych-kosmetykow.html Kwestia taka, na czym wam zależy, czego dokładnie szukacie. Jeśli podejdziecie do tego z głową, to będzie dobrze. Nic nie dzieje się od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach