Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baaaaaaaaardzo smutna

tesknota

Polecane posty

przeprowadzilam sie rok temu z mezem do innej miejscowosci ,wiadomo zmaina stylu zycia ,przyjaciol ,pracy.Mielismy tam pare przyjaciol ktorzy gdy sie wyprowadzalismy plakali razem z nami obiecywali ze beda dzwonic ,odiedzac a tu co! Ona gdy ja dzwonie nie ma czsu rozmawiac ,nie oddzwania ,nie pisze na gg nawet jak jestem ja i ona dostepna,gdy tam przyjezdzamy bo mamy jeszcze innych znajomych nie ma czasu sie spotkac a potem pisze mi smesyze szkoda ze tak krotko bylam.Jest mi z tego powodu bardzo przykro ze mnie tak olala bo znamy sie kilka dobrych lat ,jezdze tam czesto bo mam sprawy do pozalatwiania a ona nawet nie ma czasu sie ze mna spotkac :( Nawet nie zadzwonila na imieniny .Bardzo mi przykro a gdy jej mowie ze mi smutno gdy nie dzwoni twierdzi ze przesadzam i od razu zmienia temat albo nie ma zsu dalej gadac ,dlaczego zaczela mnie tak traktowac?

moze ktos bedzie chcial mnie pocieszyc ;(

Gość baaaaaaardzo snutna
masz racje ale powiedzenie ze przyjaciol poznaje sie w biedzie pasuje do mnie ja teraz jestem sama w obcym miescie a starzy przyjaciele mnie olali ,maz mi tak caly czas powtarzal bo oni czasami -ta para ,mieli tak,ie swoje wiksy tzn byli jak choragiewka ale myslalam ze te lata nie bedzie mozna uznac do straconych -a jednak :(

Gość TO NOIE BYLA PRZYJAZN
OLEJ TO I ZNAJDZ PRAWDZIWYCH PRZYJACIOL

Gość baaaaaaardzo snutna
wiem ze mam ja olac i powinnam tyle ze ja mam za dobre serce i dobra dupe do kopania ale tez nie wiem jak mam sie zachowac zrozumcie ja z reguly jestem dla ludzi zyczliwa co mam nie odbierac tel i udawac ze wszystko o czy powiedziec prawde prosze pomozcie to dla mnie wazne ja juz taka glupia niestety jeestem :(

Gość baaaaaaardzo snutna
myslicie ze powinnam sie przestac odzywac czy powiedziec jej prawde?a jezeli tak to jakzeby mnie nie zbyla tak jak zawsze

Gość kiziakocia29
nie ponizaj sie daj sobie z nia spokoj .odpowiedz sobie czy chcesz miec taka pseudo przyjaciolke? lepiej nie miec wcale wierz mi.

Gość baaaaaaardzo snutna
macie racje ,bo tak naprawde to nie ja ja interesuje ,ja obchodzi jak juz ole teraz zarabiamy jak sobie urzadzila mieszkanie ,i ogolnie caly status spooleczny

Gość insza
alez to dobrze,ze nie mam przyjaciol!Przynajmniej nie musze miec pretensji;)

Gość insza
alez to dobrze,ze nie mam przyjaciol!Przynajmniej nie mam pretensji;)