Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna mała..

mój chłopak jest NIENORMALNY

Polecane posty

Gość biedna mała..

zerwałąm z nim po 2 latach, bo nie mogłam wytrzymać że na nic mi nie pozwalał zachowywał się jak bym byłą jego własnością. Już kiedyś mnie szantażował że nie chce żyć jak go zostawie. Minęły dopiero dwa dni, ciągle do mnie pisze nie daje mi spokoju, mówi że chce ostatnią szansę że będzie wszystko na moje ale mam z nim być. Srednio w to wierzę ale dam mu szansę bo go kocham, ale nie teraz, chcę zobaczyć jak to jest być wolną przez tydzueń a jak nie będe mogłą bez niego żyć, to wrócę. Ale on zachwouje się jak psychol, błaga mnie o szansę i to w tej chwili chce ją mieć bo myślę że boi się o to, że będe kręcić z innymi. PIsze mi smsy że przezemnie będzie jego śmierć i wszystko w tym stylu. Właśnei napisał , że jak chcę zmienić jego decyzję o śmierci to mam do niego wrócic, tyczę bez przerwy, nie wiem co robić, przeciez to jeest szantaż!😭 strasznie się boje że coś sobie zrobi bo chyab by byłdo tego zdolny. pomocy 😭 co mam mu napisac

Gość moj chlopak mowi mi tak
samo ze jakbym zerwala to sie rzuca z okna, naszczescie jest miedzy nami dobrze. nie wiem co Tobie doradzic. pogadaj z nim o tym, moze daj mu szanse ale powiedz ze jego zachowanie ma sie zmienic na 100% jesli sie nie zmieni powiedz wtedy ze swja szanse wykorzystal

Gość toscie sie dobrali bo ty tez
masz cos z glowa nie tak

Gość thhhhhhhhhh
to się nazywa sznataż emocjonany i nei powineine pojaiwic się w normalnei funkcjonujacym związku... rzeczywistośc bywa jednka inna.

Gość biedna mała..
a co ja mam niby z głową?:O

Gość toscie sie dobrali bo ty tez
bo niby dasz mu szanse jak ci zle bedzie a jak nie to nie. to jest normalne? albo nie chcesz z nim byc bo jest jaki jest albo chcesz i tyle

Gość jaa...
mialam tak samo,kiedys bylam z pewnym chlopakiem,ale jego zachowanie mnie bardzo meczylo,non stop mnie kontrolowol,nawet z wyjscia do sklepu musialam mu sie tlumaczyc,w koncu powiedzialam DOSC-zerwalam z nim.Oczywiscie nie dawal mi spokoju,wysylal smsy ze mnie kocha,ze beze mnie nie chce zyc,ze jak nie wroce do niego to sie zabije itp.Fakt ze dwa razy mu uleglam,bo faktycznie sie balam ze cos sobie zrobi,ale jego zachowanie,kontrol sie nie zmienila wiec zerwalam z nim ostatecznie,wazne w tamtym momencie byl moj swiety spokoj,a jak tak pisze ze sie zabije itp to jest zwykle tchorzostwo i branie na litosc.Moj byly chlopak sie nie zabil,ma nowa dziewczyne itp

Gość katiia
jeski go nie kochasz zerwij definitywnie jesli kochasz zrob tak jak radzila pierwsza osoba

Gość thhhhhhhhhh
amant a z bykiem da się jakies zmiany wynegocjować?? pytam tak z ciekwości ;-)

co to za szantaz? i jakie bzdury - jak do mnie nie wrocisz to sie zabije. Koles jest niedojrzaly emocjonalnie i nie ma co sobie nim glowy zawracac, thcoz i tyle. A ty tez piszesz, ze jak ci bedzie zle to do niego wrocisz, a jak nie to nie. Co to za zwiazek? jakas paranoja

Gość niech s.p.i.e.r.d.a.l.a.
nie zabije sie jakby chciał juz by to zrobil moj ex tez mnie straszył,najgorsze jest to że takich palantów nie powinno byc na tym .świecie3 a na pewno sie nie zabiją :o

chłopak pisze bzdury ]mnie były tez sznatażował tyle że ja odeszłam po 5 latach i co ułożyl sobie życie od nowa z moją koleżanka ż LO

ja kiedys własnie dałam szanse takiemu psycholowi i to był mój najwiekszy bład, uciekaj od takiego psychola

Gość autorkaaa
on 18 czerwca, ja 1 marca.

Gość autorkaaa
:(