Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA JEDNAA.

JAK ZMIENIC ZDANIE KUZYNKI ,BY ZACZELA SIE DO MNIE ODZYWAC-BIALA MAGIA ??

Polecane posty

Gość TAKA JEDNAA.

WAZNE PYTANIE- A CZY rodzina jesli zle zyczy, to mozna miec ,,zly urok,,na sobie? pisze, poniewaz moja ciotka i wujek / brat mojej mamy/ nienawidzi nas serdecznie, szarga moja opinie w miescie, zniszczyl moja przyjazn pomiedzy mna a kuzynka... No i ta sprawa lezy mi na sercu, bo kocham kuzynke, a ona sie nie odzywa juz 3 rok..:/ przed smiercia babci wyslalam jej list i kartke ale mi nie odpisala.. czy mozna jakos ,,przywolac,, ja ,aby zmienila zdanie, aby zrozumiala ze robi zle???? czekam ,az napisze mi list, ale zagladam dzien w dzien do skrzynki i nic..:/ prosze o powazne< odpowiedzi, to wazne dla mnie.

Gość hahahahahahahahahahahahahaha
na pewno magia Ci pomoże. Zwłaszcza, że ona nie istnieje

Gość TAKAS JEDNAAA.
jestem katoliczka, modle sie / staram sie/ modlic codziennie przed snem, prosze Boga, by pomogl mojej kuzynce, zeby zrozumiala, ze zle robila nie odzywajac sie do mnie... ja jej nic zlego nie zarobilam, zawsze bylo ,,piekne, cacy, lADNIE,, :/ a teraz.... bardzo mi jej brak, wiem ,ze gdzies jest, / podobno studiuje za granica / ale nie daje m iznaku... to mnie po prostu boli!!!!!

Moja droga...jak chcesz coś zmienić to sama się do niej odezwij...porozmawiaj z nią bo tu żadne czary mary nie pomorze :D Ani biała ani czarna magia :D

Gość TAKA JEDNAAAA..
ja juz mowilam - pisalam do niej list, wyslalam kartke, moja babcia kilka dni przed smiercia sie jej zapytala, czy mi ona odpisze na list, a ona, ,,tak, tak, odpisze,, i nic... moja siostra mi mowi, zeby sie nie narzucac ... nasza cala rodzina jest sklocona, wujek jest strasznie zemstliwy, zazdrosny..jest b zly i moja rodzina jest sklocona, ja tak nie chce!!! mam za duzo pieknych wspomnien zwiazanych z NIA!.

Gość TAKA JEDNAAA....
Ja juz pisalam ze ona -studiuje za granica, nie ma jej w miescie -odleglosc do jej miasta wynosi 400 km! No i tak sobie mysle, ze gdyby sama chciala, to by sie odezwala.

a o co się tak pokłóciła twoja rodzina ?? to w końcu rodzina ...powinna sobie wybaczać i wspierać się ...po to jest ...na pewno wszystko spokojna szczerą rozmową da się naprawić :)

a nie masz do niej telefonu ?? może napisz do niej jeszcze raz list tylko nie podpisuje się na kopercie...jak mniemam to wujas coś zmyślił albo przekręcił kuzynka się obraziła i nawet nie przeczytała tego listu ...

Gość TAKA JEDNAAA....
nie, tego sie nie da naprawic. moja mama probowala. Chodzi o dom, w ktorym teraz oni mieszkaja / a kiedys mysmy mieszkali/ Np zanim babcia zmarla, to mowili, ze tu postawi sie kominek / gdzie babcia lezala na tapczanie/, rzeczy babci zanim zmarla byly rozwlekane po domu.. byly czytane listy do mojej babci / moje, mojej mamy/ ogolnie konflikt jest od dziecinstwa pomiedzy moja mama, jednym bratem / mojaj mama bardzo go kochala / i tym wrednym... sa bardzo pazerni na kase.. no i ja nie mam wstepu do tego domu, / mojego rodzinnego gdzie sie wychowywalam, to przykre../ bylo i jest pelbo roznych mini konfliktow ,ale moja mama juz nie ma sil,

Gość TAKA JEDNAAA....
list byl przez nia

Gość TAKA JEDNAAA.
list byl przez nia czytany, to wiem z pewnoscia / drugi wujek, brat mamy byl tego swiadkiem/

Gość ooIga
poszukaj jej na portalu nasza klasa albo na liście użytkowników skype i sama sie odezwij na przykład na święta. Możesz też jej wysłać kartkę z życzeniami na adres domowy :) Jak ci będzie naprawdę zależało to znajdziesz do niej drogę

Gość TAKA JEDNAAA.
zaqlezy mi ,bardzo..ale widze ze jej nie< zalezy. boli mnie, ze mimo tego ze pisalam -ona milczy... poszukac na skype?zaraz poszukam... ona ma w styczniu urodziny-tak myslalam by wyslac jej kartke z zyczeniami bez podpisu..ale ona bedzie wiedziala kto napisal ,bo ja teraz za granica jestem / jestem u mojego chjlopaka i jednoczesnie studiuje, a 3 lata temu pisalam jej o moim chlopaku, skad jest itd /

Gość no i jak tam poszukiwania
?

Gość TAKA JEDNAAA.
www. naszaklasa.pl nie dziala a skypea moj chlopak na kompie nie ma zainstalowanego :/

Gość zajebiaszcie
matko dziewczyno, zanim cokolwiek napiszesz to przeanalizuj slownik j.polskiego :o

Gość TAKA JEDNAAA.
pisze szybko i chaotycznie co przychodzi mi na mysl, a bledow orto tu nie ma kolezanko, i nie pisz wiecej takich bzdur madralo.

Gość jak jej nie zalezy
to odpusc... Nie zmusisz nikogo do milosci. Pewnie tylko ja irytujesz tymi probami nawiazania kontaktu ;)

Gość zajebiaszcie
no wlasnie nie o ortografie tu chodzi :o czytajac to mialam wrazenie ze nie masz wiecej jak 13 lat

Gość TAKA JEDNAAA.
ale ona nie ma powodu by tak robic.... ona mi nic nie wyjasnila, chyba mam prawo wiedziec- dlaczego? w czym zawinilam ? wyobrazcie sobie ze macie kogos bliskiego, dzielicie sie tajemnicami, piszecie listy do siebie i nagle-kontakt sie urywa! nagle, bez zadnego wyjasnienia...

Gość TAKA JEDNAAA.
no to nie czytaj i tyle. :)

Gość zajebiaszcie
nie zamierzam 🖐️

Gość no i w koncu co zrobisz

Gość TAKA JEDNAAA.
nie wiem, nie mam pojecia, moze ktos tu inna rade da, zainstalowalam skypea, poszukalam ale nic nie znalazlam niestety:/

Gość TAKA JEDNAA.
moze ktos mial podobna sytuacje?? odczekac? a moze znowu sie odezwac / ktory to raz z kolei ? ://

Gość ooIga
wiesz, tak sobie myslę, że czasami szukać nie warto. Miałam kiedyś koleżankę, bardzo ja lubiłam. Kontakt sie rozluźnił, ona nie wykonywala zadnych gestów swiadczących o tym, ze chcialaby ten kontakt podtrzymywać. Odpusciłam, zajęłam sie swoim zyciem. Po wielu latach spróbowałam ten kontakt odnowić. Był to jeden z wiekszych błędów mojego zycia :( Nie każda bajka kończy się happy endem

Gość TAKA JEDNAA.
tak..ale to moja KOCHANA KUZYNKA,. za ktora bym sobie mogla dac reke odciac :( odczuwam ten bol wrecz fizycznie.. to boli...