Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violeta

moj maz lezy w szpitalu

Polecane posty

Gość violeta

juz 6 tydzien. A ja sama w domu i tesknie za nim. Pmocy

Gość violeta
wiem , codzienie jestem tylko dzis zrobilam sobie przerwe, szukam z kims aby pogadac

Gość a co jemu

Możemy pogadać:) Powiedz tylko o czym byś chciała, żebyś przestała się zamartwiać?

Gość violeta
nie wiem pojecia a ty nie na zabawie andrzejkowej no i ile masz lat ja mam 29

Ojj ja dużo mniej:P A nie na zabawie, bo po chorobie świeżo:o ...ale wypoczywam na Kafe;) A jaka pogoda u Ciebie? Ja na wschodzie jestem i było tak ślicznie biało a teraz deszcz zaczął padać:o Brr...

Gość i ja tez ja tez
nie martw sie ;) niedlugo wyzdrowieje wroci do domu i bedzie cie mocno prytuał :) bedziecie pic wino:) bedziesz mogła gotowc mu obiadki bedzie uroczo i romantycznie musisz przetrzymac zły czas >Zycze duuzio wytrwałosci iz zdrowka dla twojego mezusia :)

Gość violeta
a dluga historia. Ja mieszkam na zachodzie i nie ma sniegu, i jest szaro i nudno. Ja mieszkam w danii a ty/wy

Gość violeta
nie ja wyszlam za maz za dunczyka 6 lat temu. Poznalismy sie 11 lat temu. jak bylam tu w danii na wakacjach. Mieszkam tu tez 6 lat i jestem pielegniarka z zawodu. A ty co robisz.

A cha;) Nie byłam nigdy w Danii, jak tam jest? A nie tęsknisz do Polski czasem? Ja się jeszcze ucze...

Gość violeta
tesknie bardzo i jeszcze w tak trudnych chwilach w jakich jestem obecnie to bardzo bardzo. A w danii jest tak sobie, ludzie sa bardzo egoistycznie nastawieni do zycia i gonia za kasa. Napewno standart zycia jest inny niz w Polsce ale tu mi brakuje znajomych i przyjaciol. Czego sie uczysz i gdzie ty mieszkasz w Polsce. Ja jestem z koszalina

No, wyobrażam sobie. Teraz, gdy przyjaciele najbardziej by się przydali... Czyli nie polecasz Danii jako najlepszego miejsca osiedlenia się?:P Ja jestem z Lublina. Czego się uczę? Wszystkiego, bo jeszcze jestem w liceum. Przede mną wybór mojej przyszłości, który chciałabym odwlec jak najdalej, ale się niestety nie da...

Gość violeta
A raczej chyba nie. A czy u was jest juz snieg

współczuję ,ale jesteś tam z kochającym mężczyzną ,swoja miłością ,a to ważne ,są dni zapewne, tak jak teraz, ze tęsknisz jeszcze bardziej to normalne ,no ja życzę twojemu mężowi szybkiego powrotu do zdrowia!:) a ty sie nie załamuj ,musisz być silna ,kto jak to ale my kobiety szybko sie nie załamujemy...no nie/???:)