Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wśśśśściekła okrutnie

czy można to załatwić z klasą??????????????

Polecane posty

Gość wśśśśściekła okrutnie

facet z którym się spotykałam powiedział mi, ze liczył na super seks a było mu ze mną PO PROSTU fajnie...to było powodem naszego rozstania. nie chcę jednak zniżać się do jego poziomu i mówić, jakiego to ma "małego" albo wyśmiewać jego przedwczesne wytryski...ja się do tego nie zniżę...a jednak chciałabym wbić gdzieś szpilę. Panowie, proszę o pomysły...kulturalne, na poziomie a jednak by zabolało...jak mnie:/ czy po prostu olać gościa ciepłym sikiem?

Gość hm widzę że jesteś
z lekka zdenerwowana tak dalece rażącym 'niedocenieniem', no coż, nie mam pomysłów na szpilkę, ale uwaga: żebyś się sama nią nie ukłuła.

Gość no wlasnie strasznie niesmiali
olej goscia "cieplym sikiem" ;) bo jeszcze pomysli, ze cie to bardziej zabolalo niz na to wyglada

Szkoda, ze od razu nie odpowiedziałaś czegoś w stylu: a mnie było z Tobą w miarę przyjemnie, mogło być gorzej. ;)

Gość kurde wy kobiety
to same nie wiecie czego chcecie ... gdyby cie oklalamal byloby zle, powiedzial prawde jest jeszcze gorzej ... IDIOTKI !!!

Gość ja to...
bym nigdy kobiecie czegos takiego nie powiedział, bo: nie kopuluję tylko współżyję z kobieta co jest wyrazem zwieńczenia uczucia! Rozumiesz? Widac lubisz uprawiać seks jak rolnik - dlatego dostałaś trafna ocenę!

Gość z i e w a m