Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiziak150

6-ty dzień przeziębienia, a jutro 6-ty tydzień ciąży - nie za dlugo to przeziębi

Polecane posty

Gość fiziak150

enie?:( leczę się domowymi sposobami - syrop z cebuli, czosnek+mleko+miód, herbaty z cytryną, leżę w łóżku, a nadal nie jestem całkowicie zdrowa, czy to tak długo może trwać? czasem kaszlę, kaszel jest wyksztuśny, nie suchy, a wydzielina z nosa nie zapycha go, ale jest jeszcze - śluzowata i przezroczysta. Poza tym czuję sie dobrze. Niepokoi mnie jednak to, że trwa to już 6 dzień:( ile u Was trwało ewentualne przeziębienie? i co robić by minęło?

wiesz - zwykły katar trwa tydzień :D jeśli nie masz temperatury to jest ok na naturalnych lekarstwach aż tak szybko się nie zdrowieje

a jak nie masz temperatury to nie leż w betach - to osłabia organizm lepiej ciepło się ubierz i zacznij normalnie funkcjonować w domu

Gość fiziak150
dzięki wielkie za odpowiedź:) tak radzisz? wczoraj przyszły do mnie koleżanki na 2 godzinki i wiadomo, że normalnie ubrałam się i nie leżałam, ale po ich wyjściu poczułam się jakby gorzej z tym, że to było już około 20.30 więc może to ze zmęczenia? czyli nie powinnam się martić? to nie jest za długo?

poważnie - takie wygrzewanie pod kołdrą ma znaczenie przy gorączce. a inaczej powoduje osłabienie, zawroty głowy itd - wiem to po sobie

Gość fiziak150
nie widziałam o tym, bardzo Ci dziękuję:) temperaturę mam bardzo niską, chyba za niską:(

Gość fiziak150
jeszcze raz dzięki:) i pozdrawiam:)