Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblus

bardzo prosze a wasze zdanie.

Polecane posty

Alkowa ale co mam przestać ? :P wolisz, zebym wcisnęła Ci bajeczkę, że ryzyko jest mniejsze niż 1 % ??? :P :P :P nie napisze tak bo jesli owulacja była i jesli miałaś pęcherzyk i jeśli doszło do jego pęknięcia i dostały sie do niego plemniki to sorry :D :D :D idź do szpitala na ostry dyżur , powinni dać albo do zaprzyjaźnionej apteki, niech dadzą 1 tabletkę a Ty potem doniesiesz receptę i dostaniesz drugą tabletkę no nie wiem , kombinuj :P

no generalnie masz 72 godziny aleee lepiej wziąć jak najszybciej to wtedy jest największa skuteczność potem może różnie zadziałać

Gość bleblus
wez do reki ksiazke telefoniczna i poszukac prywatnych gabinetow w okolicy albo faktycznie jedz do szpitala

Gość bleblus
myslisz ze to paranoja jak mam wrazenie ciagle ze cos mi juz tam na dole leci a faktycznie nie leci ? ;)

Gość alkowa111
odesłali mnie z kwitkiem z izby przyjęć...a nie moge sie do zadnego gina dodzaowic

hehe wkrecasz sie :P :P wrzuc na luz, wez kąpiel, poczytaj ksiązkę, idź do kina, na spacer ...... ;) przestań obsesyjnie myslec o @ :D

Gość bleblus
a mieszkasz w jakims wiekszym miescie?? bo ciezko uwierzyc ze nigdzie nie chca ci tabletki przepisac

Alkowa nie mogą Cię ze szpitala odesłac :O :O lekarz ma obowiązek Ci coś takiego przepisać = tzn tak myślę :P a nie masz jakis znajomości w aptece ?

Gość bleblus
faktycznie musze gdzies wyjsc bo zgłupieje ale ciezko nie myslec o @ jesli go ciagle nie ma i nie ma

no ciężko ale spróbuj przestać :D albo spotkaj sie z facetem może przepchanie komina pomoże :D :D :classic_cool:

Gość bleblus
spotykam sie dzis ale na przepychanie komina heh nie mam ochoty ;)

:P :P mi to zawsze pomagało :D ostry seks i na drugi dzień potop szwedzki :classic_cool:

Gość bleblus
a dzis w nocy tak mnie juz pobolewał brzch ze bylam juz prawie pewna ze bedzie @ a tu klops buuu

Bleblus 🖐️ no i jak tam ? ;) ja sie wczoraj urżnęłam w 4 dupy, wyskakałam na dyskotece i zalało mnie dokładnie o 2:30 nad ranem :D :D :D ale przez te ilości alkoholu leje sie ze mnie jak z zarzynanej świni :O :P:P

Gość bleblus
hej hej grauluje @ u mnie niestety cicho piersi mnie bolą ryczec mi sie chce :(

jak piersi bolą to na pewno @ idzie ;) zobaczysz jeszcze dzisiaj albo jutro dostaniesz ;) daj znać ;)

Gość bleblus
juz mnie tak bolą ze hej, a jesli np jest sie w ciązy to kiedy zaczynaja bolec?? jutro ide na badania i moze uspokoje troche psychike trzymaj kciuki

Gość bleblus
hej hej teoria!! dostałam wczoraj wieczorkiem @ kochany bol brzucha wiec zycze i Tobie i sobie miłego @ pozdrowionka

no widzisz !! ;) mówiłam :P :P :P cieszę sie razem z Tobą ;) i wiesz co ? jak następny cykl też będzie taki długi to porób sobie może jakieś badania bo to nie jest chyba całkiem ok tym bardziej, że wcześniej nie miałaś takich ;)