Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WOOO HOOO

kurde jaka jestem głupia !!!!!!

Polecane posty

Gość WOOO HOOO

kochalam sie wczoraj z moim facetem (3 dni po okresie, mozliwe ze moje dni plodne) oczywiscie zabezpieczylismy sie gumka, ktora nie pekla ani nie zsunela sie. przed stosunikiem uprawialismy peeting i mialam odrobine jego wydzieliny(nie spermy) na rece, ktora wytarlam w posciel. gdy sie kochalismy niechcacy dotknelam prezerwatywy. teraz sram w gacie bo boje sie ze moglam zostawic tam plemnik ktore teraz zaplodnily moje jajeczko !! kurna mac !! ;(

Gość dobrze dobrany temat
w stosunku do reszty posta :D

Gość troche okrutnej prawdy
to zalezy od Twojego organizmu.... moze miałaś owulację moze nie nie jestem w Twoim ciele wiec nie da sie odpowiedzieć na to pytanie... moja ginekolog mi raz mówiła ze podczas pettingu mozna zajść w ciązę i podczas miesiaczki też choc to rzadkosc pod warunkiem ze jest się naprawde nieostrożnym.... chyba musisz czekac i za kilka dni zrobic test ciazowy...by sie upewnic

Gość WOOO HOOO
dzięki ;) kurna mać, ale myslicie ze w tej wydzielinie jest naprawde tak wiele plemikow, ze moze dojsc do zaplodnienia. przeciez aby byla ciaza musi byc odpowiednie ich stęzenie ;(

Gość psyccholog
komórke jajowa zapladnia TYLKO JEDEN PLEMNIKA NIE ARMIA!!!także szanse masz znikome i nie panikuj!w 3dni po okresie dni plodnych raczej nie miałaś-choc ryzyko zawsze istnieje!zrób test w dniu spodziewanej @

Gość wyluzuj dziewczyno
I dlatego wlasnie po wytarciu rąk, a nawet umyciu ich ZAWSZE jest mozliwosc zajscia w ciaze. W konu na czubku paznokcia lub pod nim mogl sie jeden skubaniec zaczaic i czyhac na okazje... :classic_cool: A powaznie to nie sraj w gacie bo prawdopodobienstwo zajscia w takim przypadku jest raczej podobne do wygranej w totka :P A to co pisza na Kafe zawsze trzeba podzielic przez 100, do wlasnego zdrowego rozsadku sie odwolaj ;)

Gość WOOO HOOO
dzieki bardzo ;D wlasnie o takie odpowiedzi mi chodzi ;] jasne i proste ;D bo jak czytam niektore posty to az zapiera mi dech w piersiach. najlepsze sa te, w ktorych jakies laski pisza ze mozna zajsc w ciaze, kochajac sie z gumką, ktora nie pekla i nie zsunela sie ;] to niby po co ludzie by je kupowali?? ;] :):)

Gość lucyferzyca jghjfh