Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny też tak macie

to normalne, że kazdy rodzaj jedzenia ODBIJA mi się? też tak macie?

Polecane posty

jestem w 5 tygodniu ciąży i cokolwiek nie zjem to odbija mi się:O nie wiem co myśleć o tym

Gość allessa211
ja jestem w 25tc i mam tak samo cokolwiek zjem odrazu mi sie odbija

Gość czekam na I ruchy
NORMALNE!!! Mnie odbijało sie przeokropnie od samego początku ciąży no i nadal mi sie odbija choc nie aż tak intensywnie a jestem w 16 t.c

dzięki:) uspokoiłyście mnie:) wiedziałam, że zawsze odbija mi się n przykład po kiełbasie, papryce czy chipsach dlatego nie jadam takich rzeczy, ale teraz dosłownie po wszystkim:O no nic, widocznie takie uroki ciąży;) pozdrawiam:)

Gość balcerkowa
mam dla was bardzo smutna wiadomosc...to bedzie trwalo bardzo dlugo:)....ja jestem w prawie 8 miesiacu i tez to mam...a wiec przygotujcie sie na dlugie miesiace eheheheh

eeee to nie taka smutna wiadomość;) mnie tam może odbijać sie całe 9 miesiecy byleby dziecko przyszło na swiat całe i zdrowe:)

Gość balcerkowa
tez tak mowilam na poczatku:) ...ale teraz obojetnie co zjem odbija mi sie i mam juz serdeleczn ie dosc...nawet ulubionych potraw nie moge ruszyc.....mam tylko ogromna nadziej, ze po porodzie to przejdzie...bo inaczej bedzie katastrofa:)

pomyśl, że Ty masz już to odbijanie prawie za sobą;) u mnie dopiero się zaczyna pod górkę;)

Gość balcerkowa
ale mnie pocieszylas:) rzeczywiscie zrobilo mi sie od razu lepiej....ale ja tego nie mialam od poczatku.....tylko od jakis 2 miesiecy....generalnie ciaza przebiega u mnie bardzo dobrze...zadnych wymiotow, boli brzucha, burzy chormonow...nic z tych rzeczy ....tylko teraz juz prawie na koniec to odbijanie....no ale wytrzymam jeszcze ..albo przezuce sie na slonecznik:)

Lepiej że Wam się odbija,niż miałybyście spotkania z wodnikiem szuwarkiem. :/

Gość do Carinio
no tak, dobre:D