Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta*

Jest tu Pomorzanek dla Pomorzanki?????

Polecane posty

jak to zwał tak to zwał ale jednak istnieje mozliwośc spotkania na szybie:P

tylko żeby nie bolało.. to i na szybie być może.;) tylko na obwodnice przez najblizszy rok nie radze jechać..

ja już się pożegnam i powiem dobranoc i udam się kompu-kompu:D

czyżby.. są dwa pasy tylko.. i korki gorsze niż w centrum Krakowa.

agiie to nic nowego:P nie ma to jak jeden pas i wachadłowy na odcinku 30 km:P dobranoc

I dalej nie ma jakiegoś fajnego pomorzanina chetnego na wieczne zakochanie ;) Hello.. jest tu kto ? :D Gnomku - Agiie🌻 Miłego dnia :)

ja jestem, ale pewnie Cię nie ma :) no i nie jestem Pomorzankiem ;) ja - chora...

Agiie - znajdziesz , znajdziesz :) Czytałaś co napisałam co napisałam u Ciebie? ... wydaje mi się że Koło znam . Aż nie mogę sie doczekać kiedy przyjdzie ;) Jeśli to ta sama osoba to jest na prawdę fajny chłopak :)

Martus - przepraszam , przeoczyłam .. zdrówka Ci życzę , kuruj sie kobieto :) Zaraz krzykniemy na Offa , żeby dokładnie sie Tobą zajął ;) No tak ,a pomorzanina jak ni ma tak ni ma ;)

Witaj Gnomku :) ... Jak minął dzień ? :)Ja szwendam sie cały dzień po kafe ;) Na Twoim topiku jakaś gnomiczka sie pojawiła ;)

zauważyłem ale ja jej nie znam to się zobaczy co gnomiczka dalej pokaże:P a co do dzionka to ogólnie fatal error:P że jeszcze nikogo nie pogryzłem to cud:P

Oj .. ja też smęcę dzisiaj ... jakieś dołki znowu mnie dopadają ...Przydało by sie troszke słoneczka ;) A co u Ciebie się stało ?

od roboty po babe wszystko mnie wkurwia przy czym wkurwia to łagodne określenie:P

a ja się nie smucę bo nie mam czym raczej mój stan to duże zdenerwowanie a mam przeczucie że będzie jeszcze większe:P będzie buba:P

ja się nie dam najwyżej baba będzie ryczeć a co mnie to niech się goni przylazła do chałupy i pierdoli jaki to ja niedobry jestem ciche dni za piwkop się skończyły to teraz nadaje jak radio maryja:P

chyba tak zrobię bo ten się jakoś zawiesza nie chodzi w nim polowa softu jakiś lipny teraz ma jakiegoś buga bo tylko powtarza jedno:P na szczęście ja załozyłem sobie poprawkę i\"i tak cię nie słucham\" więc nie ma problemu:P

nie wiem czy może być coś gorszego niż to co mam teraz:P raczej chyba tak wybrakowany model to już mi się nie trafi limit pecha wyczerpany:P

oj szczerze mówiąc watpie to już tylko chyba jakby mnie lała:P a raczej bym się nie dał:P