Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nofuckingorgasm

brak orgazmu

Polecane posty

Gość nofuckingorgasm

jestem z facetem którego kocham. współżyjemy od jakiegoś czasu. z moim wcześniejszym partnerem nie miałam takiego problemu. ale z tym się pojawił, mimo, iż w mojej opinii jest lepszym kochankiem, stara się jak może, pieści na różne sposoby. a u mnie nic. jest przyjemnie, baaaaaardzo, ale orgazmu jak nie bylo, tak nie ma. zaczyna mnie to powoli frustrowac. jego zreszta tez, bo zalezy mu na moim spełnieniu. nie mam pojecia co sie dzieje :( spotkał się ktoś kiedyś z podobnym problemem?? :(

Gość miałek
miliony kobiet tak mają,niektórym nawet całe życie nie udało się osiągnąć orgazmy pochwowego:( :(

Gość nofuckingorgasm
ale mi nie chodzi o orgazm przez stymulację pochwy! tylko łechtaczki! i o to, ze nigdy nie bylo z nim problemu :(

Gość nofuckingorgasm
nikogo?? :(

Gość dyziek
ja mam orgazm z każdą a i sam też sobie nieźle radzę :-)

Gość star99
moze za bardzo sie spinasz i myslisz'tym razem bedzie orgazm?bedzie??' i blokujesz sie psychicznie

Gość nofuckingorgasm
rzecz w tym ,ze na poczatku wcale sie nie spinalam, bylo mi dobrze, fajnie, przyjemnie i tyle :) az moj partner ktoregos razu sie spytal, czy miewam z nim orgazmy, mowie ze nie, on ze popracujemy nad tym :) no i nie wyszlo mimo staran :O i jeszcze jego tekst ze nigdy wczesniej nie mial takich problemow (mial trochę partnerek - co na poczatku mnie do niego nieco zrazilo, on jest moim drugim partnerem) i moj tekst ze ja takze z moim poprzednim nie mialam nigdy problemu... zalezy mi na nim, kocham go, ale takie sytuacje przyznam szczerze bywaja frustrujace :(

Gość nofuckingorgasm
abstrahujac od tego, że już teraz to rzewczywiście jestem spięta psychicznie i mam dość, nie chcę starań o moją rozkosz, partnerowi na tym zależy... i nie mam pojęcia, co dalej :(

Gość nofuckingorgasm
abstrahując powinno być tak poza tym :] nikt więcej się nie wypowie??

Gość nofuckingorgasm
A B S T R A H U J Ą C!! no co za forum, zmienia wyrazy :P

Gość jakis tm facet

Gość jakis tm facet

to jest spowodowane tym że nie masz zaufania do partnera i jesteś spięta.Za wczesnie otworzyliście się przed soba i to w tobie siedzi Moze troche alkoholu by się przydało przed.

Gość nofuckingorgasm
skąd podejrzenie, że się za wcześnie otworzyliśmy przed sobą? Myślę, że to nie to, chociaż może faktycznie nie do końca czuję się bezpiecznie przy nim? boję się porównań do poprzednich kobiet... ale zależy mi na nim, wiem, że jemu na mnie też...

musisz sobie ze swoją własną podświadomością pogadać. Ineczej może się wogóle nie udać. ( To się daje wytrenować )

Oczywiście że wam zalezy i to bardzo ,bo inaczej nie bylibyscie ze soba.Po takich zwierzeniach gdy jest to przypadkowy seks konczy się zanjomośc.Musicie się kochac z poczuciem bliskosci siebie i nie zastanawic sie nad tym ze nie masz orgazmu On w koncu nadejdzie tylko nie na siłe.Moze bys sie bardziej otworzyła na niego po przez masturbacje pokazujac mu jak ma cie stymulowac?

Gość nofuckingorgasm
ja już go poniekąd instruowałam ;) i bez skutku... już mam dość tego tematu, przestaję o tym myśleć póki co, bo muszę się zająć pracą. zobaczymy jak to będzie następnym razem (jeśli w ogole do niego dojdzie ;))... nie no, na pewno dojdzie, a ja po prostu będę się cieszyć z naszej bliskości - jak zwykle :) kocham go :) dziękuję za wszystkie rady :) wpadnę tu jeszcze jutro, póki co obowiązki wzywają :(