Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaa

do facetow

Polecane posty

Gość pytajacaaaaa

jaka by byla wasza reakcja gdybyscie np po jakims okresie znajomosci netowej spotkali sie z dziewczyna i okazaloby sie ze ona ma bardzo widocznego zeza ?? a wczesniej nic by wam o tym nie mowila przyslalaby wam fotki na ktorych nie widac zeza

Gość zawał wywołany smiechem
:p

Gość pytajacaaaaa
tak myslalam :-(

nie było by reakcji bo: - w życiu nie prowadziłbym netowej znajomości bo jestem zbyt nieśmiały i nudny żeby się komuś chciało - a nawet jak to na pewno bym się z nikim nie spotkał

Gość wiesz co pytająca
faceci ukrywają przed kobietami tyle swoich defektów, że braklo by ci palców u rąk i nóg wiec sie nie przejmuj wpisem jakiegoś popaprańca

Gość tak to jest...
to zalezy od faceta:o jesli to taki wygadany przystojniaczek co z łatwoscia mógłby miec piekność to wybuch smiechu lub zerwanie kontaktu (w zależnosci od poczucia taktu) są reakcjami całkiem możliwymi

Gość pytajacaaaaa
wiesz pol biedy jak mozna ukryc gorzej jak sie nie da tego defektu ukryc

Gość uthgf
ale chyba nie bedzie pisał o tym ze jestes niesmialy i nudny do konca zycia ? W koncu na 10 słow jakie uzywasz to polowa stanowi nieśmiay i nudny.

Gość wiesz co pytająca
wielu z nich nie da sie ukryć, a mimi wszystko on uważają sie za ósmy cud świata, wymieniać nie bede bo każda dziewczyna wie o czym pisze to, ze masz zeza to nie twoja wina, masz chore oczy , ludzie chorują na różne choroby i tylko kretyni uważają to za powód do żartów czy śmiechu każdy normalny facet nigdy sie tak nie zachowa

bardziej do tematu :) wypadało by się przyznać do \"mam zeza i mam kompleksy na tym punkcie\" jeżeli dłużej z kimś bardziej osobiście gadasz 🖐️ jak się zmyje z netu to tym lepiej... masz go z głowy uthgf jeżeli do końca życia taki będę i będę zaglądał na kafe to co jakiś czas na pewno to napiszę :O 🖐️ hellishbloodystorm ze mną nie ma o czym gadać... za nudny typ ze mnie :O o czym można gadać z kimś kto w życiu nic nie zrobił bo się wstydzi i ma kompleksy :O

Gość pytajacaaaaa
tak ja wiem ze raczej zaden sie przy mnie nie zasmieje ale watpie ze bedzie chccial dalej utrzymywac ze mna jakis kontakt. ja pytam o to co sobie facet pomysli jaka bedzie jego reakcja .

Gość brzydall
Super!!! Jak dziewczyna ma zeza, to nawet nie zauważy jaki jestem brzydki :)

Gość pytajacaaaaa
ale napisalam ze ma zeza a nie ze jest slepaa. mam zeza ale widze dobrze

Gość brzydall
No pewnie, sama masz zeza a od innych wymagasz doskonałości :(

Gość pytajacaaaaa
a wcale nie wymgam doskonalosci tylko sprostowalam twoje bledne przekonanie ze zezowaty= zle widzacy

\"piekny,\" nie ma to jak urocza złośliwość :O \"za przeproszeniem, przestan pie**olic nie znosze hipokrytow\" nie masz jak tego ocenić... czemu wszyscy zawsze zakładają, że tam zawsze coś jest :O

Gość brzydall
No tak, zezowata też przecież widzi. Pozostaje mi zatrudnić się jako wolontariusz i pomagać niewidomowym - może tam znajdę kobietę dla siebie :)

Gość brzydall
a ja wygrałem życie, dzięki - cały mój plan się rypnął. Co teraz?

Gość faajny chłopak
a ja nie dawno bylem na wspolnej imprezce z pewna dzieczyną, ktora miala cos podobnego do zeza. tylko oczy nie do srodka tylko na zewnatrz poza tym byla naprawde bardzo ladna ale chyba miala kompleks z powodu tych oczu bo nie wiele mowila i tak sie zastanawialem czy bym chcial taka dziewczyne miec:) w sumie calkiem calkiem, a np gdyby wyleczyla te oczy to juz w ogole super ale nie powinno sie chyba tak mysle, zeby koos zmieniac

a ja wygrałem życie - ty to jesteś zajebisty :D nie znam faceta, który nie byłby z siebie zadowolony i nie uważał się za ósmy cud świata. ciekawa postać z ciebie :P

Integral zajebiście beznadziejny 😭 \"nie znam faceta, który nie byłby\" przecież mało kto przyzna się w twarz, że .... 🖐️ albo to będą ci których nie chce się poznawać bo po co? takie beznadziejne typy :O a w internecie pełno podobnych ludzi... wystarczy tylko zajrzeć w odpowiednie miejsce

Gość pytajacaaaa
do fajny chlopak------ ta dziewczyna albo miala zeza rozbieznego albo po prostu taki szeroki rozstaw oczu jezeli oczy byly symetrycznie do siebie ustawione to pewnie to nie zez tylko taka jej uroda. po drugie zez nie zawsze jest uleczalny nie w kazdym przypadku operacja pomoze mi nie pomogla po operacjach widzialam podwojnie mozg sie przed tym bronil i oko na nowo zaczynalo zezowac :-(

Gość a jeśli
zależy co by ode mnie chciała. uważasz że pozory są ważne?

Gość upppppppppppppppppppp
no skoro sie z kims spotkala to znaczy ze chcialaby te osobe blizej poznac

Gość a jeśli
spotkać też się można by książkę pożyczyć. albo sprzedać obligacje.

Gość upppppppppppppppppp
przeczytaj pierwszy post to bedziesz kumał o co chodzi! no chyba ze tak ciezko myslisz