Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mouyThay18yearsBoy

odbudowanie zaufoania po zdradzie...

Polecane posty

Gość mouyThay18yearsBoy

w piatkowy wieczor wybralismy sie ja moja dziewczyna z para naszych przyjaciul na dyskoteke. upilem sie dos mocno tam i caly czas tanczylem na parkiecie... caly czas densilem z innymi laskami i jakos w pewnym momencie po dluzszym tancu z jedna dziewczyna jakos wyszlo ze pocalowalismy sie.... tz moja dziewczyna to widziala i bardzo zawiodlem jej zaufanie okropnie tego zaluje... tak ciezko bylo dostac sie do jej bariery... co mam robic co mam mowic... jak sie zachowac... poweidziec ze to bylo specjalnie zeby zazdrosc w nie wzbudzic(w sumie tanczylem z innymi laskami po to....) szczeze zaluje tego... nie zrobie tego wiecej... bo od jakiegos czasu sobie uswiadomilem ze ja Kocham... ps ona jest ze mna nie zostawila mnie ale stracilem ogromnie duzo w jej oczach...co zrobic zeby przekonala sie ze to bylo nic nie znaczacei ze sie nie powtorzy...????????????????

Gość mloda grubaska
to bardzo trudna sprawa trzeba to udowodnic od serca

Gość polo.nistka
DO SZKOłY DZIECKO! przyjaciół jak coś!

Gość mouyThay18yearsBoy
pani polonistko ja chodze do szkoly... co nie jest czyms dziwnym a pani widze jest z tego typu nauczycieli co sa niemile i gruboskurne

Gość mouyThay18yearsBoy
aa i to ze jestem mlodszy nie osnacza ze jestem dzieckiem aczkolwiek mozna to tlumaczyc ze pani jest poprostu STARA!! pozdrawiam

O kurde :O Densiłeś? Kaleczysz język polski... Za dużo MTV :O I jeszcze chcesz ją okłamać, że zrobiłeś to specjalnie? Masz szczęście-ta laska Cię nie kocha :) I niepotrzebne jej zaufajnie, byleś tylko jej hiva do łóżka nie przyniósł. Nie przekonasz jej, że to się nie powtórzy. Jedna taka akcja, raz przełamana bariera to koniec zaufania. Zawsze w niej zostanie to poczucie.

Gość =100=
stara a glupia masz racje

Gość ja bym z tobą zerwała
jak można specjalnie tańczy z kimś innym żeby wzbudzać zazdrość...ciekawe jakby ona tak zrobiła to co byś o niej powypisywał...ile ty masz lat ,bo zachowujesz się jak dziecko...jak poszedłeś z dziewczyną na dyskotekę to trzeba był tylko z nią tańczyć a nie obtańcowywać inne laski!!!

jestes skonczonym idiota........................zrob tej ddziewczynie przysuge i zosdtaw ja jak glupim trzeba byc zeby na oczach swojej dziewczyny obtancowwywac inne ?????? i mowisz ze to zrobiles zzeby zazdrosc wzbudzic? a nie wiesz ze zwiazek nie polega na robieniu sobie na zlosc?

Gość mouyThay18yearsBoy
wiema ludziska ze zre zrobilem a wu mi tu nie wkrecajcie jakis pierdul ze bys mnie zucila czy cos takiego bo nie to jest moim problemem... tylko co mam zrobic albo inaczej co byscie zrobili na moim miejscu zeby odbudowac zaufanie... szacunek dla muay thai

Gość muay thay
juz wszystko dobrze jest coral lepiej sie uklada nam i nigdy wiecej nic takeigo nie z robie kocham Ja!