Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grająca w prizee

Poczta Polska czy ktoś może mi pomóc

Polecane posty

Gość grająca w prizee

od roku gram w gry na prizee i wygrałam już 9 prezentów - gadżetów dla dzieci. niestety 6 z nich do mnie nie dotarło. spytałam naszego listonosza, zaproponował wyjaśnić u kierownika poczty. poszłam, baaardzo niemiła kierowniczka powiedziała / nakrzyczała na mnie, mimo, iz ja bardzo kulturalnie zapytałam, czy jest możliwość sprawdzenia dlaczego te przesyłki do mnie nie dotarły/ , że przesyłki to kradną w Niemczech/?!!!/ npisałam list do prizee / Francja/ , odpisali, że jest im przykro że ja tych prezentów nie otrzymałam, że zrobili wywiad i ich pracownicy napewno wysłali te prezenty, a bezpośredni kraj docelowy to Polska / poczta lotnicza Warszawa, apotem do mojego miasta/ i te przesyłki zaginęły w Polsce, więc albo w stolicy, albo w moim mieście. jest mi ogromnie przykro, po 1. że takich mamy złodziei wszędzie, nawet na poczcie, dlatego straciłam zaufanie do urzędasów dosłownie, po 2. dziecko wiedziało, że mamusia wygrała zabaweczki dla niego - i jak mam mu wytłumaczyć , że co, że głupia jakaś krowa kleptomanka ukradła je na poczcie?! to wszystko to jakieś chore jest. czy ktoś wie, jak rozwiązać ten problem, czy dać sobie spokój i po prostu nie grać w głupawe gierki?

Gość ania...ania
sadzila bym sie ze zlodziejami,cwaniaczki,nie popusciłabym

powiem Ci tak - na 10 wysylek z Anglii do Warszawy dotarly dwie. Z czego jedna w PODARTEJ kopercie, z przewalana zawartoscia w srodku. Dla porownania - kolezanka wysyla mnostwo z Londynu do Argentyny i jeszcze nigdy jej nic nie zginelo. O czym to swiadczy? Kradna w Polsce. Interweniowalam ale powiedzieli, ze nic nie moga zrobic, i ze to pewnie ginie po stronie angielskiej (taaa, jasne).

Gość grająca w prizee
dzięki za odzew 🖐️ w Polsce powinna być jakaś specjalna policja na poczcie , albo monitoring , i patrzeć na lepkie łapska złodziei.

Gość kiedyś byłam we Francji
ale dawno temu, jakieś 15 lat z haczykiem. myślę,że tam nie kradną na poczcie. wysyłałam mnóstwo prezentów do Japonii, do Rosji, i do Polski. wszędzie dochodziły, jedynie te do Polski nie zawsze ;( ale to było dawno temu! teraz jestesmy W EUROPIE ! ;o

jaki z tego morał? jak coś zamawiasz to zamawiaj przesyłkę firmą kurierką!

Gość grająca w prizee
up up wiem, że to nudny temat dla wielu, bo nikt nikogo nie szkaluje, nie ma potrzeby podszywu itp ;) ale podpowiedzcie, co zrobić?