Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertosz

Dziewczyny pomóżcie chłopakowi!!

Polecane posty

Gość bertosz

mam wielki problem. Chcę kupić swojej ukochaniej prostownice ale konplenie się na tym nie znam:/ Moje słońce mówiło coś o firmnie Tondeo ale jak zobaczylem tą stronę to nie mam pojęcia która jest dobra:/ jakieś turmaliny , jonizacje, jonizacje laserowe :/ bożeee . To ma być niespodzianka dlaetgo niechce jej pytać .. pomóżcie wybrać najlepszą!!!! cena tak do 300 złotych :) podaje stronę z której oglądałem te prostownice http://www.pro-sprzet.pl/index.php?a=lista&k=55

Gość przykro mi to pisac
wiec tak nie berdzo mam czas aby czytac to wszystko. podstawa to ceramiczne plytki i regulacja temperatury reszta nie ma takiego znaczenia.

Gość aaallllllllllle
no to ma Twoja dziewczyna wymagania ja kupilam taka za 70zl i jestem zadowolona ze hej:-)i tez mam full wypas a prostownica ma prostowac:-P

Gość aaallllllllllle
no coz ani prostownica ani karbownica ani tez zwykla suszarka do wlosow nie sprawia ze nasze wlosy pieknieja:-Pnie oszukujmy sie!

Gość miałki
mam prostownicę z linku podanego przez miarke i uważam, ze jest to najlepszy zakup jakiego mogłam dokonać. prostuje włosy dokładnie tak dobrze jak profesjonalne prostwonice fryzjerskie, niestety za wysoką jakościa idzie również cena. do równych 300 zl możesz dokupić jakiś preparat do ochrony włosów przed wysoką temperaturą ;)

kup lokowke po prostu i powiedz, ze lubisz krecone... ale by miala mine!!! :) A tak na serio - dobrze Miarka radzi. A kiepska prostownica mozna sobie wlosy zniszczyc.

Gość polecam babyliss
maja super produkty do wlosow :)

Gość ja bym chciała D
po cholere kupowac cos za 300 zl skoro taka sama mozna kupic za 150 za 150 zł kupisz juz zajebista prostownice idz do sklepu i tam cinapewno doradza :) A nie za 300 zł :D lepiej jej kup cos innego :D o tej prostownicy :p

Gość Hanniee
do uzytku domowego wystarcz z pewnoscia taka za 150 zl ;P ja mam za 100, wlosy nie wygladaja na zniszczone, prostuje idealnie. za reszte kup jej inne rzeczy, pewnie sie ucieszy ze wogole ma prostownice a do tgeo dostanie inne prezenty ;P

Gość bertosz
oj nie chodzi o to ile ona kosztuje tylko czy jest dobra .. prosze powiedzcie dobre dziewczyny słyszałem , że prdukty tej firmy są dobre .. więc prosze o odpowiedz i opinie dziewczyn które używały tą prostownice albo słyszały o niej coś dobrego albo złego