Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pain au chocolat

chodzi oczywiscie o te posrane mikołajki.....

Polecane posty

mam problem :/ chodzi oczywiscie o te posrane mikołajki..... nie planowalam nic kupowac mojemu chlopakowi.....dopiero gdzies tak pod choinke blizej swiat mikołajki sa dla mie dziecinne zreszta on ostatnio ma problemy finansowe ii bylam przekonana ze nie bedzie mial kasy na prezent dla mnie:D a Tu on ostatnio cos o mikołaju gada czyli jednak cos mi kupi i kutwa ja teraz tez musze tylko co????? czy sadzicie ze perfumy te z najwyzszej polki beda ok?

Gość Myślę że tylko te z

Gość Myślę że tylko te z
najwyższej półki...inny prezent nie wchodzi w grę. Ale niektórzy są żałośni zamiast cieszyć się,że mogą sprawić przyjemność bliskiej osobie pytają na kafe czy mogą być drogie perfumy...ŻAŁOSNE

Te z najwyższej pólki....no OK niby, ale wiesz co to juz sie chyba wszystkim przejadło :o co roku to samo...perfumy,slodycze,pluszak....albo sweter :o Niestety ja rowniez nie mam pomyslu na prezent mikolajkowy dla narzeczonego :o

Gość Ullllllaaaaa
Nie mam takich problemow, raczej dylemat wyboru przy każdej okazji: ksiazka, plyta, gra, cos związanego z hobby (duuuzy wybor za niewiele) , ciekawa butelka czegos dobrego. Kosmetyki i ubrania nigdy nie wchodza gre…

płyte juz ma.........dostal na urodziny....a hobby to motoryzacja..nie znalazlam zadnej ciekawej ksiazki o tym ani albumu.......a samochodu mu nie kupie.......... mysle jeszcze nad dobrym zegarkiem.........