Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia001

Czy wy też jesteście przewrażliwione???!!!!

Polecane posty

Ma pytanie...czy wszystkie mamy są właśnie takie że jak dziecko ma katarek to one boja sie że to może być zapalenie płuc(wymyślacie czarne scenariusze?).Jak sie pojawi nowa słynna choroba to chodzę cała w nerwach i zaraz sprawdzam czy aby to nie jest ta najgorsza choroba:(Na co dzień jestem dosyć mocno wyluzowana ale ciągle mam fazę że coś może sie złego przytrafić mojej niuni...koszmar jakiś.Zaszczepiłam synka już na prawie wszystko(choć moja lekarz mówi że wybrałam odpowiednie szczepionki)i ciągle sie boje że mogę go stacic:(((Debilizm to chyba jakiś albo moja nerwic lekowa... już sama nie wiem co mam o tym myśleć...biedne te moje dziecię!

Witam,mysle ze to rzeczywiscie jakas fobia.Czy czest sprawdasz np czy zakrecilas wode lub czy dobrze zakluczylas drzwi?

wiesz co jucz nie sprawdzam ale kiedyś a i owszem dziś panuje nad tym ...a co to ma wspólnego z moim podejściem do synka?

bardzo dużo.Miałam tez nerwice natrectw,tylko ze fobie leku inną,mianowicie ...ptaki.Wszelkie,od kanarka po bociana.Wiem,ze kazdy ma inną nature,ale dałam rade .Sama.Dzieki ksiazce \"Potega podświadomosci\".Spróbuj.Ja miałam wszystkie klamki poluzowane od ciagłego sprawdzania,wrecz sie uwieszałam na drzwiach.:D:D Teraz to dla mnie śmiech i absurd na kółkach,ale wtedy...to były moje rytuały:DPrzewaznie nerwicy natrectw towarzysza natretne mysli i uwazaj,bo samospełniajace sie proroctwa to sprawka podswiadomosci.Zabieraj sie szybko za to.Ja miałam problem przez ok 15 lat,rozstałam sie z problemem 3 lata temu.Dodam ze nigdy nie byłam u psychola,ani nic w tym stylu.Czasem tylko jakis artykuł wpadł mi w rece i czytałam \"o sobie\",stad wiedziałam dokładnie co to jest.dasz rade,to pikus:)

wiesz ci ja byłam na psychoterapii-,poznałam tam parę osób z tym zaburzeniem i wiem jakie to jest uciążliwe . ale wiesz mamuśki czasami są strachliwe i pomyślałam że to inny temat

książke czytałam -DOBRA ale spełniajaące sie proroctwa ehhh za długo w tym tkwię żeby sie do końca z tym zgodzić choć czasami sie tego obawiam