Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrażniona

Jak zlikwidowac czerwony ślad po depilacji wąsika????

Polecane posty

Gość podrażniona

tak jak w temacie :) prosze o pomoc...co zlikwiduje zaczerwienienie spowodowane depilacją???

Gość podrażniona
no właśnie rzecz w tym że mi nie schodzi nawet po całej nocy:(

Gość podrażniona
up

Gość podrażniona
???

Gość ja zaraz po depilacji
"przemywam" wacikiem nasączonym oliwką dla dzieci (przy okazji usuwa resztki wosku) i rano twarz jest ok :) - aha i nie wiem dlaczego, ale zawsze depiluję wieczorem tak ok. 22 :P

Gość podrażniona
a można oliwą zwykła?

pewnie tak nie pamiętam dokładnie, wcześniej miałam chyba zwykłą, a teraz mam Babino :) starcza na kupę czasu, moja jest nawet przeterminowana, a żadnego uczulenia czy czerwonych śladów rano nie mam

aa oliwą jadalną, to nie wiem, ale moim zdaniem można, inaczej - ja spróbowałabym gdybym nie miała kosmetycznej :p

Gość podrażniona
oka...dzięx

Gość Kakakakamilalalala
Co to znaczy depilacji ?? Golisz golarka elektryczna ?? Czy taka dla facetow?????

a może tak wosk współczesna kobieto :P

Gość jukrecja
Ja mam podobny problem, też używałam takiej specjalnej oliwki, która dostępna jest w drogeriach. teraz jednak zastanawiam się czy nie usunąć na stałe wąsika. Czytałam, że można to zrobić laserowo, czy jest to skuteczne? któraż z Was robiła?

Gość khymkhymkhym
A przeciez mozna przed depilacja zmrozic miejscowo - lodem z zamrazarki (kostka do drinkow). Dziala i znieczulajaco i czerwonego nie ma ;)

Gość hurak
Brrr:) Dziękuję bardzo za coś takiego:) Tylko trzeba potem odczekać jeden dzień by móc ludziom się na oczy pokazać:) A z kolei depilacja laserowa nie jest takim złym pomysłem, bo ma się potem spokój z depilacją no i skóra pozostaje gładka. Koszty sa różne, na przykład w studio laser w warsazwie kosztuje to około 180 złotych

Gość Rekruterka_POZNAN
Ja mialam problem z wąsikiem już od pewnego czasu, i przeczytalam o depilacji laserowej - zapisalam sie na 4 zabiegi w Clinica Cosmetologica i efekt byl super - polecam serdecznie kazdej NIEZDECYDOWANEJ kobiecie: https://clinicacosmetologica.pl/artykuly/depilacja-wasika/

Gość Julka

Ja to cholerstwo muszę golić dwa razy dziennie bo po paru godzinach widać czarne kropki. Mam często podrażnienia po goleniu. Faceci używają płynu po goleniu, czy jest taki dla kobiet? Coś wiecie na ten temat?