Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basieńka

wkładki laktacyjne- które lepsze???

Polecane posty

Mam pytanie do kobiet ktore używają wkładki laktacyjne wielorazowe, czy spełniaja swoje zadanie czy jednak lepsze są jednorazowe. Ja osobiscie używam jednorazowych, ale niedługo zbankrutuje, mam dużo pokarmu i powinnam je wymieniać kilka razy dziennie.Jakie jednorazowe są najlepsze? z góry dziekuje za odp

Gość lilastars
jednorazowe gerbera-cienkie i dobrze chłona

Gość lilastars
po domu i w nocy mozesz zakładac pieluche a wkładki na wyjscie

ktory miesiac juz karmisz? bo mi osobiscie w 3 miesiacu juz wszystko sie ustabilizowalo i praktycznie na dzien złuzywam 4 wkładki(na poczatku miałam nawał mleczny, ze co 1,5 godziny musialam zmieniac). Uzywam wkladek panaten, sa to te same wkładki co jonsona ale tansze. W mojej aptece mozna bylo je kupic za 12,50 w tym bylo to opakowanie promocyjne po 50 szt.

Hym, a ja mam jakieś takie te piersi \"szczelne\", że wkładki zakładam tylko na noc (na wypadek gdybym je przycisnęła) i na wyjścia (na wszelki wypadek, z reguły niepotrzebnie ;) ). A wielorazowych wkładek niestety nie znam w ogóle. Z jednorazowych mogę polecić BabyOno.

karmie dopiero miesiąc i tydzien, no i musze powiedziec ze moje piersi są jakieś takie nieszczelne , na noc używam pieluchy, ale nie jest mi z tym wygodnie... czekam na opinie kogoś ktoużywał te wielorazowe

Gość Minia Min
Ja podobie jak lilastars używam Gerbera. Jakoś nie jestem przekonana do wkładek wielorazowych, zresztą podpasek wielorazowych też bym nie używała.....

Gość utka_putka
Ja próbowałam różnych, ale najbardziej pasują mi własnie te od gerbera i zgadzam się, że jednak wkładki jednorazowe są bardziej higieniczne.

Gość Ravcia
Ja przez pierwsze trzy miesiące używałam co popadnie. Potem kupiłam gerbera i juz nie zmieniałam. Polecam