Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizabet21

Przezroczysto-biala wydzielina z sutkow.Pomocy prosze!!!

Polecane posty

Gość Elizabet21

Od jakichs 3 miesiecy gdy scisne sutki to wyplywa przezroczysto biala wydzielina z moich sutkow.Dzisiaj zauwazylam ze mam troche mokra koszulke Zjednego sutka zaczela wyplywac sama Co to moze byc? Dodam ze ostatnio nie miesiaczkuje regularnie nie mam dziecka i nie karmilam piersia Prosze o pomoc

Gość To ciazaaaaaa
Zrob test ciazowy :/

Gość ratatata dobra rada
jeśli jestes pewna ze to nie ciaza,to moze bierzesz jakies leki? ja tak mam niektorych antydepresantach- moj organizm reagowaljakbym byla w ciazy-poprostu wytwarzal prolaktyne- i miedzy innymi mialam to samo co ty za kazdym razem zmienianomilek, poniewaz wywolanie tegohormonu przez lekimoze doprowadzic do bezplodnosci- wiec jesli cos bierzesz skonsultuj sie z lekarzem. jesli nie- idz do swojego ginekologa niech da ci skierowanie na poziom tego hormonu we krwi no chyba ze jestes w ciazy

Gość moze ciaza a jesli nie to
masz podwyzszony poziom prolaktyny z innego powodu. a powodow moze byc pełno; od zwykłego stersu az po guza przysadki... ja mam to chyba ze stresu... :( mam to od ponad 2 lat.

Gość Jiana
Ja osobiście na coś takiego cierpię od bardzo bardzo dawna. Byłam już z tym u lekarza, kazał mi zrobić badania za które w sumie zapłaciłam ponad 250 zł i nawet nie patrząc na wyniki stwierdził, że to się zdarza. Prawda jednym z tych badań był test ciążowy i USG piersi. Test negatywny, a USG nic nie wykazało. Z tego co wiem jest to całkowicie niegroźne. Dopóki wydzielina jest biała, a nie żółta lub zielona i nie ma nieprzyjemnego zapachu nie musisz się tym martwić. Co do możliwych przyczyn (całkiem nieoficjalne źródła) ponoć przyczyną tego, mogą być pieszczoty piersi w trakcie trwania menstruacji. Ile w tym prawdy, możliwe że nic... a możliwe że dużo. Nie martw się tym... tak się zdarza i niejedna z kobiet ma tą \"przypadłość\" i żyjemy :)