waldekmirski 0 Napisano Styczeń 9, 2022 Nanosrebro ma kolor żółty - stosuję kurację teraz antycovid - robię sobie takie kuracje już od 10 lat - 7 dni i przerwę miesiąc - nie chorują na grypy i inne choroby. Pozdrawiam Forumowiczów. UWAGA na bezbarwne nanosrebro to zwykła woda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natur78 0 Napisano Lipiec 23, 2022 Dnia 1.06.2021 o 14:23, Gabrysiaaa napisał: Trzeba pamiętać, że prawdziwe srebro koloidalne ma odcień żółty lub herbaciany, złoto kolor fioletowo-buraczkowy. Srebra i złota białe nie nadają się do picia a do zewnętrznego stosowania maja za słabe właściwości, a to wina ich otrzymywania ponieważ białe otrzymuje się sztucznie przez zastosowanie elektrod - co powoduje utratę tych cudownych właściwości srebra i złota koloidalnego. Stosujmy tylko to żółtawe, srebro i fioletowo-buraczkowe złoto, pijmy je i stosujmy regularnie nie dajcie się oszukać :) Srebro koloidalne zapewnia zdrowie, a złoto koloidalne młodość Nie damy się oszukać, brawo. Brzmi to jak naiwny jechowy, który wie lepiej, i zaczepia ludzi na ulicy, mówiąc, ze wiara w życie po śmierci to bzdury. Ja pije to białe, sam, świadomie się oszukuje, ale o dziwo w ogóle nie choruje. Kiedyś mi kiedyś Z FB zrobił krótki wykład na temat srebra, wyśmiewając, bo się po tym człowiek niebieski robi. Przepraszam, ale Twój wpis ma podobną jakość. Znam wiele osób wyleczonych tym właśnie oszukanym. Chciałbym zobaczyc i ch reakcje jak im o tym w twarz mówisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natur78 0 Napisano Lipiec 23, 2022 Dnia 9.01.2022 o 01:47, waldekmirski napisał: Nanosrebro ma kolor żółty - stosuję kurację teraz antycovid - robię sobie takie kuracje już od 10 lat - 7 dni i przerwę miesiąc - nie chorują na grypy i inne choroby. Pozdrawiam Forumowiczów. UWAGA na bezbarwne nanosrebro to zwykła woda. Kolejny sie znalazł. Skąd Wy te głupoty bierzecie. I chyba na tym poście zakończę. Moge sie zalożyć, że tego bezbarwnego nie piłeś, ja jedynie powtarzasz czyjeś głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach