Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elusianka

ktoś chce mi coś dac do zrozumienia?

Polecane posty

Gość Elusianka

od kilku dni jak przychodze do pracy, to na moim biurku stoi słok majonezu, świeży, fabrycznie zamknięty nikt oczywiście się nie przyznaje i nikt nic nie widział jakaś aluzja czy co? oświećcie mnie bo może jestem niekumata na razie zabieram to do domu, mam w lodówce już 6 słoików ale powoli zaczynam mieć tego dosyć :-o

Gość Angeluś
A nie zwierzałaś się przypadkiem komuś, że lubisz majonez?

Gość to zamach na twoje życie
morderstwo doskonałe, nażresz się majonezu, cholesterol ci podrośnie i zawał gotowy. No po prostu majstersztyk :)

Gość Elusianka
wyluzowała? nie ma sprawy, ale jestem już wyluzowana pracuję w księgowości i tu panuje bardzo luzacka atmosfera zresztą od kilku minut wiem już że to chyba nie to raczej jakiś niegrożny psochol tu się zabawia rozmawiałam przed chwilą o tym z koleżanką z handlowego i ona ma to samo tylko, że z musztardą :-o

Gość Elusianka
to mnie zaintrygowało, przeprowadziłam dyskretny wywiad wśród pracowników... niemal każdy coś dostaje - i każdy tak jak jak, bał się powiedzieć innym oto lista na dziś: kierownik magazynu - ogórki konserwowe kadrowa - kapusta pekińska (codziennie jedna główka) zaopatrzeniowiec 1 - pół litra wódki "Finlandia" zaopatrzeniowec 2 - pasztet sojowy (teraz ten drugi ma pretensje do pierwszego i jest zazdrosny, a w sumie ten pierwszy Bogu ducha winny) sekretarka - konserwa "Turystyczna Mięsna" Główny Konstruktor - różne przyprawy, ale przeważnie pieprz i wanilia informatyk - ciasteczka Ktoś tu się nieźle bawi... i to sporym nakładem sił i środków

Gość chcesz sie komus wlamac na
zbierzcie sie "do kupy" i zrobcie impreze :D

popieram :D umowic sie z tymi co dostaja ze robicie impreze po pracy w biurze :D ten kto podrzuca niezle sie zdziwi :D

Nie wiadomo czy ten od wodki sie bedzie chcial dzielic :P a przy okazji moze on podrzuca, bo pol litra finlandii codziennie to niemaly wydatek wiec moze w siebie inwestuje :P

:D:D ale się uśmiałam, dawno nic mnie tak nie rozbawiło :D:D:D:D

Gość Elusianka
owszem - szef przed chwilą to ustaliłam, co wyklucza go z grona podejrzanych trochę był nieswój, powiedział mi że zazdrosci mi majonezu...