Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mileniumm

wreszcie go znalazlam alae co dalje? poradzcie

Polecane posty

Gość mileniumm

nareszcie znalazlam mezczyzne ktorego kocham, chce z nim byc ale nie wiem czy on chce

Gość znow sobie wmawiam
ale on wie, ze zyjesz?

Gość mielniumm
oczywiscie ze wie ze zyje, jestemy znajomymi:)

jak to co dalej weź go sobie zerwij jak kwiatka na łące albo lepiej posadź w ogródku i podlewaj czasem żeby Ci nie zmarniał powodzenia 🖐️

Gość mieniumm
piate kolo wybacz ale mozna jasniej:P przeszlosc bardzo wplywa na to co facet pozniej mysli o kobiecie;>

oj tam od razu nigdy nie można spoglądać za siebie to stwórz taką przyszłość żeby nie było po co się oglądać

Gość mieniumm
nie wiem czy poderwal czy nie, spotykalismy sie jakis czas ale chyba wyszlo wielkie nieporozumienie i teraz jest dziwnie...

Gość mieniumm
piate kolo ta przeszlosc to my lacznie i niestety nie za ciekawa sytuacja... ja uwazam ze tez nie nalezy patrzec za siebie... tylko nie wiem jak z nim, chce sprobowac:)

Faith Hope Gloty ucz się ucz to Ci się przyda ale najpierw sobie znajdź jakąś dziewczynę która Cię pokocha a seks to taka nagroda potem dla niej będzie

Gość mileniumm
piate kolo poradz cos, jakims slowem;)

milennium to co z ta przeszloscia wasza jest nie tak? bo to moze faktycznie wplywac...

Gość mileniumm
_Kwiatek powiedzmy ze sie nie dopasowalismy w czasie on chcial, ja tez ale mialam ciezki okres w zyciu, nie chcialam go obarczac, troszke sie nie widzielismy pozniej jak chcialam sie spotkac on mowil ze nie ma czasu i tyle

no to chyba musicie sobie dobrze wyjaśnić tą przeszłość żeby w przyszłości do tego nie wracać bo od problemów to się raczej nie ucieknie wracają jak bumerang

Gość mileniumm
piate kolo ale on wlasnie nie chcial wyjasniac skoro anwet spotkac nie chcial wiec mowisz ze mam sprobowac mimo to, isc powiedziec ze zalezy i bla bla i poczekac na reakcje:P jeszcze poczekam na opinie _Kwiatka:)

Gość niedoinformowany
FHG a jak Ty się będziesz tego seksu uczył?? Teoretycznie?

napisz mu to czy powiedz ze mialas ciezki okres w zyciu i nie chcialas go obarczac i dlatego wam nie wyszlo. powinien to zrozumiec i jezeli mu na tobie bedzie zalezec to powinien sie odezwac...

zrobisz jak uważasz ale ja bym poszedł i powiedział że zależy bla bla bla żeby mieć spokojne sumienie że próbowałem powodzonka

Gość mileniumm
hmm, wlasnie bo ja wam powiem a raczej napisze ze zastanawiam sie czy to wyjasniac booo to juz bylo jakies pol roku temu i nie wiem czy warto wracac czy po prostu powiedziec ze chcialabym ale tylko wtedy jak on bedzie i jesli nie chce to po prostu znikne i tyle;> ochh fajnie ze mi radzicie ja sama zawsze sie z tym motam btw on powiedzial ze lubi kobiety zdecydowane a moje zachowanie wtedy moglo jednka swiadczyc o braku tego zdecydowania

Gość mileniumm
halo prosze o oddzew!:)

no to zrob moze tak: zaproponuj spotkanie a jak nie bedzie chcial to wprost sie spytaj, dlaczego on nie chce i powiedz/napisz koniecznie ze tobie zalezy na nim. i zobacz reakcje

Gość mileniumm
_Kwiatek ale jesli juz bedzie mial odmowic to raczej sie wykreci ze praca.. no i co wtedy? a czy te pol roku Twoim zdanie to duzo czasu i moc na nowo cos zdzialac czy jeszcze hmm za siwezo, tez musze miec takie problemy;/

jak sie wykreci to napisz ze tobie zalezy i spytaj czy jemu zalezy na tobie. jezeli sie wykreci od odpowiedzi to raczej masz czarno na bialym ze nie zalezy... pol roku duzo czasu na co? za swiezo na co?

Gość mileniumm
tzn chodzi mi o to czy juz teraz podejmowac ta rozmowe bo on mimo wsyztko mnie jakos tam odrzucil, nie chcial (powiedzmy) sie spotkac i moze dlatego ze ja wtedy nie okreslilam swoich uczuc i moze dlaje jakis zal zlosc czy cokliwek nie milego do mnie czuje i nie bedzie chcial teraz a w pozniejszym czasie sie to jakos zneutralizuje nie wiem czy jasno napislam bo sie juz pogubilam:P

Gość mileniumm
takze zalezy mi zeby mu jednka o tym powiedziec bo on wiesz moze sobie mysle a ona zas chche sie spotkac zeby posmedzic a ja juz nie chce:P

niewyjasnione sprawy/urazy sie raczej nie przedawniają wiec lepiej zebyscie miedzy soba to wyjasnili. jak sie boisz wprost spotkania mozesz sprobowac np. sms-ami wyjasnic. ciezko tu dalej cos radzic, działaj kobieto!

Gość mileniumm
no wlasnie ja sie nie boje spotkania tylko chche zeby on tak samo chcial;) ale bedzie chchial:P czyli co spotkac sie, powiedziec ze zalezy mi, ze chcialabym jeszcze sprobowac i tylko chce wiedziec jak on sie na to zapatruje;)

Gość ssssssssssssssssssssssssssss
milenium ty to na bank:) cool woman;) bedzie chciał:P a jak tego dokonałas:Phihiih

Gość mileniumm
ssssssssss nie rozumei ale mniejsza o to:P

Gość niedoinformowany
już rozumiem...