Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm11

Pomocy...

Polecane posty

Gość hm11

Jestem 32 letnim mężczyzną po rozwodzie. Od 5 lat jestem z nową partnerką. Z poprzedniego związku mam dziecko, które nie jest tolerowane przez obecną partnerkę. I stało się... Zaszła ze mną w ciążę. Nienawidzi mnie za to, przeklina, wyrzuca z domu. \"Jak się ten bachor urodzi, to Ci go oddam i Ty zostaniesz z problemem, a nie ja..\" Każda rozpoczęta rozmowa kończy sie awanturą. Ja też już tracę cierpliwosc, a wiem, że jej nie wolno się denerwować. Nie mogę samotnie wychowywać tego dziecka, bo pracuję i nie mam rodziny. ?

Człowieku - i Ty sie pytasz co robić? Niech ta Twoja debilka najlepiej usunie ciąże a Ty kopnij ją w dupe i poszukaj normalnej kobiety

komiczne ma racje nie sądziłam, że to napiszę, ale ma rację a gdzie ona była jak ty jej wsadzałeś to dziecko do brzucha?? nie było jej przy tym?

Gość nieee rozumieeem
jak to możliwe że przez pięć lat nie udało ci się zorientować, że twoja "partnerka" to zimna porąbana suka??

Gość hm11
Kochałem ją i myslalem, ze jakoś to będzie..

Gość maria-1951
kretymem jesteś , byłeś i będziesz

Gość nieee rozumieeem
na Boga, mógłbyś mi wytłumaczyć, co właściwie w niej kochałeś???

Gość hm11
Kiedy człowiek jest zauroczony, nie mysli logicznie. Nigdy nie byliscie zakochani?

hm11 - gadasz jak 23 letnia piczka, która po raz 346 tłumaczy, że jej facet bije bo ją kocha, ale to juz ostatni raz... jestes facetem, musisz myśleć a nie jęczeć i sie użalać

Gość hm11
Jaki sens ma takie forum skoro potraficie tylko krytykować, a nie jestescie w stanie napisac niczego konstruktywnego? Wiem ze narobilem kilka zlych rzeczy w swoim zyciu i nie musicie mi tego uswiadamiac.

Gość hm11
a namawianie do aborcji to grzech i przestępstwo. Zaraz to zgłoszę gdzie trzeba!

Ale napisałem Ci - dziecka mieć nie możecie, bo ona go nie chce a Ty nie poradzisz sobie z jego wychowaniem.... A kobiete powinienes spławić jak najszybciej, bo ma nie po kolei w głowie

Gość hm11
ktos się pode mnie podszywa. Z tą aborcją

I teraz dziwisz sie, że z takim podejsciem tk sobie w życiu poustawiałeś... Możesz sobie od razu darować zgłaszanie, bo nikt Cie tu do niczego nie namawia... opinia na forum netowym nie spełnia przesłanek nakłaniania do popełnienia przestępstwa.. to tylko opinia wyrażona na przedstawiony temat :)

Gość hm11
mam głeboko w dupie twoje opinie