Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

po cesarce kiedy bede mogla normalnie okapac sie w wannie?

Polecane posty

Gość piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość olinka3243548
a czy nie dojdzie do jakiegos zakarzenia?

Nie wiem dokladnie jak to jest po cc, bo rodzilam sn, ale polozna powiedziala mi, zeby z kapielami poczekac ok.6-8 tyg. wlsnie ze wzgledu na mozliwosc zakazenia no i krwawienie.

Gość olinka3243548
a czym mam myc ta rane? szarym mydlem?

ja mialąm nacinane krocze i mylam szarym mydlem- ładnie sie zagoilo :) Próbowalam tez tatum rose ale po szaryym mydle czułam wieksza ulgę :D:D

Gość kkghk
nie wiem co to za pytanie. Bo ja miałam cesarke w niedziele o 12 a w poniedziałek o 6rano pielgniarka wygnala mnie pod prysznic i tak codziennie i kąpiel w zadnej chorobie nei jest przeciewskazaniem a raczej zaleceniem ;)

Gość olinka3243548
ale mi chodzi o kapiel w wannie !!!!!!!!!!! przeciesz to normalne ze trzeba sie myc !! co za glupia odpowiedz

Gość kapiel a prysznic
kkg ale kapiel a prysznic to różnica :)

Gość gosik2007
lepiej ponoc nie uzywac zadnych perfumowanych mydel, ani nawet plynow do higueny intymnej. ja po cesarce nie kapie sie w wannie do tej pory (5mies.), ale to tylko z braku czasu i sil. jak w nocy wkoncu dziecko pojdzie spac a ja wszystko porobie w domu, to ledwo starcza mi sil na szybki prysznic. tak wiec po jakim czasie bedziesz mogla wykapac sie w wannie-to wszystko zalezy od tego jak bedzie Ci sie goila rana i kiedy bedziesz miala wystarczajaco duzo sil, by oddac sie tej przyjemnosci.

Gość 7359
kurczę niektórzy są jacys tępi. oczywiscie ze trzeba sie myc nie o to dziewczynie chodziło ale jest pewna różnica pomiedzy prysznicem a moczeniem brzucha w wannie. Kąpiel w wannie wskazana jest dopiero po 4 tyg.

ja kąpałam sie 4 dni po cesarce czyli jak wróciłam do domu i nic mi sie nie stało.Pytałam lekarki i pozwoliła mi normalnie wykąpac sie w wannie.

Gość co to za słowo
co to za słowo okąpać????????

Ja tam kapałam się od razu rana zagoiła sie szybko - nawet strupka nie miałam a myłam ją dwa razy dziennie.Po cesarce na drugie dzien wyganiaja pod prysznic-