Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirellka9

mam twarz dziecka!!

Polecane posty

Gość Mirellka9

nie brzydką ale mam buzie 14letniej dziewcznki a mam juz 22 lata prawie 23!!!Mam strasnzie dziecinne rysy twarzy.na domiar złego na imie mam Mirelka!! czy moze sie komus podobac dorosła kobieta z twarza dziewczynki!?! probowałam wszystkiego maluje sie czesze inaczej ale wciaz mam dziecinna buzie!co zrobic bymiec dorosłe rysy?

Gość hehehohehoehee
ja bym skoczyła

Gość marsz do lekcji

Gość przykro mi aleeee
ale znany był mi taki przypadek i do dziewczyny ciągneły tabuny 45-letnich obleśniaków

Gość Mirellka9
Moze przefarbuje włosy na ciemna wisnie?bo jestem blondynką? jest tu jakis stylista może?

Gość Mirellka9
no nie wiem zmarszki moga sie pojawić neizleznie od tego czy mam rysy dziecka czy też nie

Gość nie farbuj
sa faceci ktorzy lubia dzieci:D

Gość Mirellka9
humor najwyższych lotów,,,,

Gość pochlastaj sieeeee

Gość Rzeczywiście humor najwyższych
lotów... idz do stylisty I ciesz się bo w wieku 40 lat będziesz wyglądać na maksymalnie 30 :-)

Hehe, a juz myślałem, że tylko faceci mają takie problemy ;) Ja mam 27 lat, a wyglądam na 21-22. Takie rysy twarzy, no i szczupła sylwetka. Ale to żaden problem, przyzwyczaiłem się :)

Gość ale u facetów to inaczej
bo sa kiebiety ba nawet sporo kobiet co lubia mezczyzn o buziach dziecka...natomist kobiety maja nieco gorzej

Gość no wiec
mam taki sam problem jak autorka :) mam 23 lata a wygladam na 16 :) na dodatek pracuje jako pilot wycieczek i czesto na [ierwszy rzut oka ludzie sobie mysla 'co to za malolata, co ona moze wiedziec, napewno sie sie z nia zgubimy' zdazaja sie tez pytania czy ja napewno jestem osoba pelnoletnia :D ale juz sie przyzwyczailam, wytlumaczylam sobie ze jak bede miala 50 to bede wygladac na 40 :D pozdrawiam

Gość D3
" ale u facetów to inaczej bo sa kiebiety ba nawet sporo kobiet co lubia mezczyzn o buziach dziecka...natomist kobiety maja nieco gorzej" chyba odwrotnie :) wiecej facetow woli kobiety o dzieciecej twarzy. A twarz faceta musi byc meska :(

Gość Wayne Rooney
wiem coś o tym

Ale z czego robić problem? Mnie akurat mało obchodzi (tzn. w ogóle nie obchodzi) co może o mnie pomyśleć obcy człowiek, który ocenia tylko mój wygląd.

Gość ajataam
jako kobieta mowie ze jest sporo babek co gustuja w takich ryach u facetów na przykład ja i moje dwie przyjaciółkia skoro my gustujemy to pewnei etakich kobietjest jeszcze wiecej

Gość ajataam
mnie obchodzi bo nikt nie traktuje mnei powaznie czy to w pracy czy jak ide cos zalatwiać...mam 20 lata a ogladaja sie za mna na ulicy chłopcy 16 15 letni:-/

Gość D3
Vann - a masz powodzenie wsrod kobiet?

Gość D3
ajataam - to ciekawe, ale jednak kobiety podajace, co w wygladzie u faceta jest najwazniejsze, to wlasnie meskie rysy twarzy i wzrost.

No to faceci mimo wszystko mają lepiej. Dzięki temu, że wyglądam na 21 lat mogę podrywać dziewczyny sporo młodsze ;) A tak poważnie, to chyba nie po wyglądzie powinni Cię oceniać, a po tym jaka jesteś i co sobą prezentujesz.

D3 > mam takie same powodzenie, jakie bym pewnie miał, gdybym wyglądał na swój wiek. Powodzenie u kobiet nie zależy od młodego wyglądu, tylko od paru innych rzeczy.

Gość wefgwevwBV
vann taką chłopięcą twarz ma aktor jared leto i wygląda obłędnie a ma już 36 lat ..na oko 28... także dobrze że są jeszcze oprócz niego tacy faceci

No właśnie, jak będę miał 40 to będą mi dawać 30. Wtedy znajdę sobie 25-letnią żonę ;)

Gość D3
Co innego, jak ma sie 35 lat i wyglada na 28 a co innego, jak ma sie 25 a wyglada na 18.

Gość D3
" mam takie same powodzenie, jakie bym pewnie miał, gdybym wyglądał na swój wiek." ale nie wiesz tego na pewno. I nie powiedziales, czy masz te powodzenie, czy nie