Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirellka9

mam twarz dziecka!!

Polecane posty

Gość D3
albo jak się ma 18 a wygląda na 9

Faceci maja lepiej, bo moga wyrywac mlodsze panny, a kobiety tez nie maja zle, bo wygladaja na mlodsze, niz jest w rzeczywistosci. To jest wazne, zwlaszcza w pozniejszym wieku :P Takze, remis :D

Gość D3
podszywka sie znalazla

Prawdę mówiąc to wolę wyglądać młodziej niż starzej. Im więcej lat mam, tym więcej korzyści z tego faktu. A z tym powodzeniem to jest różnie. Zależy u których kobiet i jak to rozpatrywać. Tak czy inaczej nie ma to żadnego związku z moim młodym wyglądem. Np. niedawno poznałem 32-latkę, której się spodobałem, ale niestety ja nie miałem ochoty rozwinąć tej znajomości.

Gość dziewczyny o takiej
urodzie sa OK :)

Gość Pawełee
Ale jest roznica w mlodym wygladzie a ...nazwalbym to niepowaznym wygladzie. :)

Gość gość
Też mam ten problem, ale jestem chłopakiem. Powiem ci takie rysy niestety chyba zostają do końca życia. Z wiekiem tylko się starzejesz robią ci się zmarszczki, skóra się niszczy. Ja mam prawie 22 lat, ale zawsze wśród dziewczyn jestem jak powietrze traktowany. Na wizaz.pl są moje posty. Ja ci mówię, że twarz dziecka to jest koszmar w sensie kontaktów z ludźmi, traktowaniu czy znalezieniu dobrej pracy.

Gość gość
Tez mialam taki problem jak ty. Problem zrodzil sie z tego ze jak poznawalam jakas nowa osobe/ludzi to zawsze zwracali uwage ze wygladam jak czternastka/wygladam mlodo jak na swoj wiek. Wydawalo sie ze to sie nigdy nie zmieni. I nagle niespodziewana zmiana przyszla w wieku 21 lat. A wczesniej wydawalo sie ze do trzydziestki tak bede miala, wlasnie myslalam ze zmarszczki przyjda a powazne rysy nie. Wydaje sie ze skora stracila troche na elastycznosci ale w innym sensie, dawno mialam mniej zarysowane kosci, poniewaz skora nie opierala sie w takim stopniu na kosciach, bylam bardziej okrągła na twarzy, a teraz czuje ze np kosci zuchwy sa mocno wyczuwalne, usta sa bardziej nabrzmiale, przedtem mialam takie delikatnie zaznaczone. Takze wszystko jest sprawka genow(choc w mojej rodzinie nikt tak nie mial) i najpozniej zmienisz sie w wieku 30 lat.

Gość gość
dziewczyno jesteś szczęsciara, chcuiałABYS MIEC TWARZ trans ? wielka i wyglądac jak chłop.rozumiem że to prowo :D

Gość gość
I tak szkoda, że trzeba czekać do 30'stki albo nie wiem do jakiego wieku. Z wiekiem to ja już czuję zmęczenie i niechęć, aby kogoś poderwać. Na pewno pełnoletnie, dojrzałe kobiety o dziewczęcych rysach twarzy łatwiej znajdą chłopaka niż chłopak dziewczynę. Załóżmy, że chłopak wieku 20 lat bardzo często nie wygląda jeszcze na jakiegoś tatusia. A kobiety już w gimnazjum robią z siebie często 20 latki. Co to za genowa skrajność. No cóż nic się nie poradzi. Trzeba wierzyć w Cud albo czekać.

Gość Sabina23
hej Mirelka, minęło już 10(!) lat od założenia wątku. Chciałam zapytać, czy twój wygląd się zmienił od tamtej pory, czy twarz spoważniała? Pytam, bo mam 23 lata i ten sam problem.