Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunnkkaaaaaaa.....

co dla instruktora po kursie?

Polecane posty

Gość alunnkkaaaaaaa.....

Jaki prezent,upominek w ramach podziekowania dla sympatycznego unstruktora w podziekowaniu za kurs i zdany za pierwszym razem egzamin?

Gość alunnkkaaaaaaa.....
??? pomoze ktos?

Gość CICHA MYSZA..
jak lubisz piec ciasta to mu sprezentuj wlasnej roboty sernik albo inne pysznosci...

nic jeszcze to zostanie potraktowane jako łapówka... ale zależy czego kurs, domyślam się że prawo jazdy:P

Gość może sprezentuj mu swoją
dupe :p

Gość alunnkkaaaaaaa.....
ciasta mu pieklam na kursie;p nie zostanie potraktowane jako lapowka to jest drobny upominek znajomi nawet wlascieielowi kursu dziekowali drobnostka za kurs.Na prawde instruktor zasluguje na prezencik super gosciu tesknie za kursem.Bylismy na 'ty" i wogole bylo sympatycznie

Gość alunnkkaaaaaaa.....
najmilej wspominam nasze zboczenia z trasy do lasu , tam ostro lizaliśmy się po anusach i w końcu on penetrował moje jelito swoim termosem z kawą :)

Gość alunnkkaaaaaaa.....
ciasta mu pieklam na kursie;p a nie zostanie potraktowane jako lapowka,znajomi nawet wlasiscielowi osrodka jak mieli z nim zajecia dziekowali jakas drobnostka.Ten gosciu na prawde na to zaluguje ,jazda z nim tpo czysta przyjemnosc,tesknie za kursem.Bylismy na "ty" bylo bardzo milo sympatycznie i tak swojsko.Zasluguje na to

Gość alunnkkaaaaaaa.....
tak...bardzo inteligentny ten podszyw wyzej.Jak ktos nie ma nic ciekawego i madrego to niech lepiej sie nie wypowiada,szkoda niszyc klawiature....

Gość dziwne troszkę
nigdy się nie spotkałam z dawaniem upominków instruktorom po kursie ...

Gość alunnkkaaaaaaa.....
on był dla mnie taki miły wiedział,że mam hemoroidy i wybierał dla mnie drogę na której jest jak najmniej dziur ,żeby mnie nie bolało :)