Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexandra90

POMOCY! moje włosy!!!!co teraz?

Polecane posty

Gość alexandra90

Witajcie :) Moim problemem najwiekszym jest to ze jestes głupia ale to szczegół! No wiec zaczne od poczatku... Miałam piękne brązowe włoski do ramiom pod wpływem .... wlasnie mojej głupoty postanowilam sobie zrobić bląd pasemka i efekt byl tragiczny!! zle sie czulam wiec zafarbowalam wloski spowrotem na braz ale!!!!!!! naturalna farba do włosów która sie zmyła po 3 myciach:( po tygodniu powtórzylam zabieg i na dzien dzisiejszy mam brozowe włosy z rudymi! pasemkami!! :( co ja mam teraz zorbic moge zafarować włoski spowrotem na brąz farba chemiczna? pomocy! nie podobam sie sobie!!

Gość alexandra90
???????????? czy wie ktoś co mam teraz zorbić? byla któras z was w podobnej sytuacji?

pofarbuj ale lepiej poczekaj troszke zeby nie tak jedno po drugim.. powinno wyjsc normalnie, ciemne farby zazwyczaj pokrywaja.. ja sobie na calkiem jasne blond cale polozylam po wakacjach braz na 24 mycia palette i tez ladnie przykryl..

Gość alexandra90
a nie mialas rudych reflaksów? myslisz ze jak porkyje to farna z loreala casting kolor ciemny braz to wyjda ladne?

casting bym nie ryzykowala, bo oone maja utleniacz zeby byly ladne refleksy.. jak ci sie ten blond rozjasni i na braz zrobi to bedzie rude/pomaranczowe.. raczej wez jakas ktora ma napisane ze nie zawiera utleniacza..coz, moze kolor nie bedzie pieknie lsnil ale cos za cos.. refleksow nie mialam, a jak mi sie zmywala to na koniec mialamtaki csredni blond, ale ani razu nie przypominal rudego.. raczej w mysi bardziej. do mojego bardzo jasnego blondu sie nie zmyla, nie wiem czy by sie zmyla bo potem poszlam do fryzjera i robilam rudy ale taki na zamowienie wiec ladnie wyszedl ;) ogolnie to musisz wybrac zimny kolor zeby nie robilo sie rude. musisz patrzec na te probki farb co wisza na ogol gdzies z boku przy farbach, obejrzyj dokladnie to pasmo i sprawdz czy kolor nie ma rudego odblasku.

Gość alexandra90
Hannie a jaka farbe polecasz? mylisz ze ta seria zlocistych brazów z palette bedzie ok? teraz juz kompletnie nie wiem co robic...