Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pileczka86

nadżerka-kilka konkretnych pytań

Polecane posty

1-czy wymrażanie boli? 2- czy po zabiegu coś boli, jakieś dolegliwości miałyście? 3- ile po zabiegu wymrażania potrzeba wstrzemięźliwości seksualnej?? :) 4-jakieś tabletki trzeba po tym zabiegu przyjmować, nie koligują one tabletkami anty (jak coś)? 5-w których dniach cyklu powinnam iść na zabieg-ma to jakieś znaczenie? 6-basen i coś jeszcze odpada po zabiegu (na jak długo)? 7-Wasze dodatkowe uwagi :)

Gość apetitaaaa
mam 1 dodatkowe pytanie po co chcesz ja usuwac?????

Gość smutna159
ja tez mam nadżerke....dzis bylam u lekarza,ale dostalam jakies czopki.musze przyznać ze nie złe naboje

mimo wszystko dbam o siebie- zapoznałam sie z tym do czego może doprowadzić (przeciez nie ma ani jednego pytania z cyklu...\" co to?,po co?,ani jak z tym zyć?\") tylko jak żyć po pozbyciu sie tego ;] i liczę na odp a nie pytania ..

Gość bliżej słońca
hej 1 sam zabieg nie boli ale to takie dziwne uczucie...nieprzyjemne raczej 2 moze bolec brzuch i sa dosc obfite uplawy...tzn wydzielina po zamrozeniu 3 ok4tyg zalezy jak ranka sie goi..lekarz Ci powie kiedy juz mozesz 4 jesli chceszto na poczatek przeciwbolowe 5 jesli dobrze pamietam to po @ 6.co do basenu musisz zapytac lekarza trudno mi powiedziec 7 nie taki diabel straszny jak go maluja....:)

Gość smiechottka
ja tez mam nadzerke wrodzona i mam zamiar dopiero usunac po ciazy,bo narazie poco?tylko musze ja kontrolowac obowiazkowo zeby zmiany rakowe sie nie zrobily w niej..hmm moja kuznka miala nadzerke wypalana a nie wymrazana,mowila ,ze sam zabieg nie bolal tylko po bylo jak w piekle:P ale wiesz,nie martwsie na zapas;)

Gość bliżej słońca
ja mialam leserowo usuwana...ale objawy raczej takie same...najgorsze to uplawy...przez miesiac....bardzo wkurzajce sa...

Gość bliżej słońca
*laserowo

Gość bliżej słońca
apetitaaa-po co????zeby nie miec raka,po to sie ja usuwa...

Gość bliżej słońca
jakby co to ja juz po jestem....czyli po ciazy...zeby nie bylo ze jakies glupoty Wam pisze...