Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaca

chce zaproponowac facetowi bysmy poznali kogos nowego

Polecane posty

Gość chcaca

kiepski pomysl...tak wiem,ale ja juz nie wiem jak go obudzic z tego letargu ze jest zle!!! ze fatalnie!! ja juz nie wytrzymuje!! mowie tlumacze,nic! nie wiem,moze jak kogos poznam,moze jak zobaczy ze mnie traci to zacznie dzialac

Gość chcaca
nie,nie mowi tak,a czemu akurat takie pytanie?

Gość chcaca
mi sie wydaje ze problem raczej tkwi w tym ze on uwaza ze jesli juz mnie zdobyl to moze przysiasc na laurach,,ze juz nie trzeba sie starac,rozmawialam wielokrotnie,probowalam wprowadzic wiecej spontanicznosci i nic,on na kazdy moj pomysl jest na nie! meczy mnie juz to,kocham go ale nie zniose tego jak mnie traktuje,dlatego juz myslalam otej ostatecznosci,moze jakby zobacyl ze ktos sie zaczyna mna interesowac to moze go to olsni

Gość po polsku mówi się
spocząć na laurach !!!!!

pytam bo moja żona tak mówiła no i faktycznie niereformowalna była :p może to pomoże a może nie a jak znajdziesz kogoś kto będzie lepszy od niego nieźle sobie wtedy skomplikujesz sytuację

Gość chcaca
dlaczego uwazasz ze niezle skomplikuje? wzgledem tego ze moge naprawde odejsc do innego?czy raczej tego jak on sie poczuje?Ty najlepiej pewnie odpowiesz bo jestes facetem;)