Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalilu

Zsiniały pępek - też tak macie??

Polecane posty

Gość lalilu

Mój brzuszek nie wygląda tak ładnie jak na zdjęciach w magazynach, mam sine wokół pępka i kresa też nie jest prosta, miejscami grubsza, przerywana... dzwoniłam do lekarza powiedział, ze zasinienie to wynik rozciągania się pierścienia pępkowego czy coś takiego i to nic niepokojącego, jednak kojarzy mi sie z siniakiem i boli przy dotykaniu...

Gość lalilu
uppp

Gość 35tc
mi sie zrobił brązowy, nie przejmuj się jesteś w ciąży anie na pokazie mody

Gość laski w ciazy w
gazetach wygladaja jak na pokazie mody madralo

Gość 35tc
ale autorka nie jest laską z gazety, do sesji stosuje sie tzw makijaż kamflujący, dzieki któremu brzuszki i nie tylko wygladają ładnie, kryje wszelkie zaczerwienienia, zasinienia a eksponuje to co fotograf chce uwidocznić poprzez stosowanie rozświetlaczy, highlighterów i odpowiedzniego natężenia światła. a tak wogóle nie wiem kto przed porodem myśli żeby wyglądać jak z gazety. sama niedługo urodzę i dziwię się troszkę. a teksty typu mądralo zostaw sobie dla koleżanek.

Gość laski w ciazy w
35tc - zal

Gość lalilu
Ehhh i kto sie tu doczytał że chce wyglądać jak laski z gazet?? Ja poprostu sie zmartwiłam że tak mi zsiniało i się wystraszłam czy to normalne. To wyszystko. Ale dzieki 35tc za odpowiedź :)