Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja zrobie chyba tak

Mieszkanie ze soba po 3 miesiacach znajomosci?

Polecane posty

Widzielismy sie 12 razy, wtedy bylismy dzien i noc ze soba. poza tymi dniami jestesmy na odleglosc. Od stycznia chcemy ze soba zamieszkac, co o tym myslicie? Czy taki szybki zwiazek ma szanse sie udac? Nawet nie wyznalismy sobie milosci, ale iskrzy:-P

dodam ze mamy po 26 i 28 lat:-)

Gość ja zdecydowalam sie
po miesiacu... i trwalo to 9 lat; nie wahaj sie :-)

naprawde??? Super. My tez sobie mowimy, ze szkoda czasu marnowac na bycie osobno.Ja sie troche waham, bo nie jestem pewna czy on mnie kocha (raczej nie jest tego do konca pewien) ale z drugiej strony...chcemy byc ze soba:-)

ja tez miej wiecej po 3 mies. zamieszkalam z moim ....i juz to sie ciagnie 3 latka , tez wczesniej bez wyznawania milosci nawet nie bylam pewna czy ja go kocham tak poprostu spontanicznie .i az przyszla milosc...powodzenie :)

ja sama zastanawiam sie nad zamieszkaniem z kim, z kim jeszcze nie jestem, ale wydaje mi sie, ze bede, jak wroci do Polski... Znam go od osmiu lat... Nie wiem, czy nie zamieszkamy razem, bo ja potrzebuje sie wyprowadzic z domu, a on... powiedzial : \"Gdzie ty, tam ja\", wiec najprawdopodobniej sie zdecyduje. Grunt to miec gdzie pozniej wrocic, gdyby cos (odpukac) sie nie udalo. Powodzenia 🌼

Kurcze super dziewczyny:-) To moje watpliwosci juz minely, ide na calosc:-) Jakby ktos byl z Warszawy i szukal znajomych, to jestem chetna, bo nie znam tam nikogo:-)

Gość
04.12] 11:20 ja zdecydowalam sie po miesiacu... i trwalo to 9 lat; nie wahaj sie ja na twoim miejscu nie chwaliłabym się gdyby mój związek skończył się po dziewięciu latach, to dla mnie byłaby to życiowa porażka, miałabym poczucie straconego czasu i być może zmarnowania szansy na coś wartościowego - TRWAŁEGO

czemu zyciowa porazka - 9 lat wiec pewnie 8 lat cudownych wspomnien i swietnej zabawy... a stracony czas - to co zyje sie tylko zeby zalapac meza? Bo nie widze zeby jakkolwiek inaczej czas tracila...

jacek musze cie rozczarowac, teraz zeby uciec z domu nie trzeba miec faceta, slyszales o niezaleznosci???

widac nie slyszal pewnie sam poszedl prosto od mamy w ramiona kobity :P a ja zwialam z jednego akademika do drugiego :D

a ja zwieje z wynajmowanego pokoju za granica do wynajmowanej kawalerki, wiec nie jest to ucieczka z domu :-)

Gość ja zdecydowalam sie
niemila -> nie chwale sie, tylko stwierdzam fakt w odpowiedzi na pytanie autorki topiku. nie znasz powodow, dla ktorych bylo to tylko 9 lat, wiec nie oceniaj pochopnie. to byl najpiekniejszy czas w moim zyciu.

my sie zdecydowalismy pobrac po 2mscach znajomosci hehe:P tylko nie bralismy chyba tego tak na powaznie :P slub mial byc w przyszlym roku a tymczasme jestesmy juz malzenstwem:)

Gość ja zdecydowalam sie
a ja zrobie tak -> ja jestem z wawy :)

My też prawie od razu zamieszkaliśmy razem. Gorąco polecam, bo to najlepsza metoda żeby sprawdzić czy naprawdę jesteście dopasowani do siebie. My jesteśmy ze sobą już 5 lat z czego 4 po ślubie. Do odważnych świat należy :)

Gość
11:59 ja zdecydowalam sie niemila -> nie chwale sie, tylko stwierdzam fakt w odpowiedzi na pytanie autorki topiku. nie znasz powodow, dla ktorych bylo to tylko 9 lat, wiec nie oceniaj pochopnie. to byl najpiekniejszy czas w moim zyciu. Nie znam. Ale wiem, jaka jestem... Jeżeli ty niczego nie żałujesz, to najważniejsze.

ja zdecydowalam sie-------> nie chce sie narzucac, ale gdybys szukala towarzystwa sympatycznej kobitki to mozemy wymienic sie mailami:-) Do odwaznych swiat nalezy!!!!!! :-)

Gość
czemu zyciowa porazka - 9 lat wiec pewnie 8 lat cudownych wspomnien i swietnej zabawy... a stracony czas - to co zyje sie tylko zeby zalapac meza? Bo nie widze zeby jakkolwiek inaczej czas tracila... nie chodzi o sam czas, tak dla mnie ma sens tylko bycie z człowiekiem, który będzie zawsze...

Gość ja zdecydowalam sie
niemila -> kazda piekna chwila warta jest proby, w koncu zycie to zlepek chwil. oby tych pieknych bylo jak najwiecej :) czego i tobie zycze.

Niemila - niestety nikt nie jest Bogiem i nie wiesz na 100% czy nawet najcudowniejszy zwiazek sie nie rozpadnie, po prostu NIE WIESZ tego. Wszystko moze sie zdarzyc nawet tym ktorzy kochaja sie jak na amerykanskich filmach... i mozesz myslec ze z tym czlowiekiem bedziesz zawsze, ale czasami to nie wychodzi... takie jest zycie

niemila----> nigdy nie mozemy byc pewni, czy ten czlowiek bedzie z nami zawsze. Na pewno wiekszosc z nas jest po jakis zwiazkach, tez sie wydawalo, ze tak bedzie zawsze...a juz nie jest. Zycie:-) Nie mozna sie napinac, ale lapac piekne chwile i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze i akurat sie uda:-) Ja tez uwazam, ze nie mozna niczego zalowac, ja mam za soba 4 letni zwiazek i mimo, ze prawie caly przeplakalam, to tez nie zaluje, bo wyszlam z niego madrzejsza i pewniejsza siebie (bylam bluszczem). Czlowiek uczy sie na bledach cale zycie:-)

Lapinkulta napisala chyba to co ja, albo ja napisalam to co Lapinkulta haha:-)

Gość gonia44
My zamieszkalismy "oficjalnie" razem po 4 miesiącach a nieoficjalnie po 2. I to On mial większe wątpliwości niż ja. A teraz planujemy kupić sobie domek i juz zawsze mieszkac razem

Gość ja zdecydowalam sie
lapinkulta -> nic dodac, nic ujac, a kto nie ryzykuje... :-) a ja zrobie tak -> pewnie, chetnie :) daj adres albo gg, napisze.

super, bede miec jedna znajoma:-) komorowa@gazeta.pl Kto nie ryzykuje ten nie zyje!!!!!:-)

Gość ja zdecydowalam sie
a ja... -> napisze cos na pewno :-)

Gość dhgdhg
Ja zamieszkałam z moim partnerem po pięciu miesiącach znajomości, z tym że wcześniej poznaliśmy się dobrze bo spotykaliśmy codziennie, no i od czasu do czasu "pomieszkiwałam" u niego (np przez parę dni). Nie wiem czy gdyby sytuacja nas nie zmusiła, zdecydowałabym się. Sądzę że raczej nie. Ale wyszło jak wyszło i to był strzał w dziesiątkę. Nasz związek się pogłębił. No i trwa już trzy lata a w przyszłym roku bierzemy ślub.